- Androidos tablet topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen monitort vegyek?
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Canon MILC: EOS R és M topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
ne akarjatok megmagyarazni, hogy nem szamit... en csak azt remelem, ha ebbol adodoan okoztok galibat, nem masnak esik baja.
fek nelkuli fixie pepitaban.
[ Szerkesztve ]
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
arn
félisten
válasz Ł-IceRocK-Ł #38 üzenetére
az, de attol a bringazas zenevel nem lesz kevesbe veszelytelen.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
Kékes525
félisten
válasz Ł-IceRocK-Ł #38 üzenetére
Minőségi zene hallgatást nem is érdemes, mert erre alkalmatlan. Azonban kikapcsolódásként, edzés közben elterelésként nagyon jó.
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
zenét nem telefonról szoktam halgatni
anulu : ezt úgyvédem ki hogy nem tekerek főúton, van jogsim, tisztában vagyok a kresszel, és be is tartom. (amikor lehet)
arn: akkor én meg a hangos zenét, a telefonálást, és a kajálást vezetés közben. mert az is ugyanolyan veszélyes... sőt.
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
ƬΛЯΛ
senior tag
Istenem, hogy mennyire kiokosítanak mindent... USB-s bringastucni... Komolyan az az elv, hogy az a k]#&a telefon ránőjön az emberekre?
vapebook.hu - őszinte ecigi tesztek, vaperektől vapereknek
-
KAMELOT
titán
Marha nehéz volt ezt megcsinálni!
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Zotya84
őstag
Anno én is kipróbáltam, de kb 100-200 forgalomban eltöltött km után meggyőződtem róla, hogy vagy jobban hagyatkozom a hallásomra az átlagnál biciklizés közben, vagy pedig rohadtul veszélyes.
Szerintem mindkettő...
Mi ez a hülyeség? Nokiánál ütésállóságot nem fejszével kellene tesztelni, hanem elkezded ütni egy 3310-zel... - L3zl13
-
caprine
senior tag
Pöpec, ez nekem nagyon tetszik, lehet rendelek is 1et.
Ha saját szívedben nem találsz békét, nem fogod azt megtalálni a világon sehol. (SCKG)
-
Overlocker
veterán
Ezt egy magyar srác már megalkotta tavaly, úgy néz ki lenyúlták az ötletét vagy nem tudta levédetni :S
-
Fleto93
tag
Elég kétélű dolog ez. Vezetés és futás közben mindig hallgatok zenét, illetve telefonálok is kihangosítóval. Futás közben elég kicsi a tempó ahhoz, hogy pusztán alapos szétnézéssel meg tudjam oldani a dolgokat, meg nem is vagyok autók között. A kocsiban úgy választom meg a hangerőt, hogy szirénát, dudát stb. simán halljam, kihangosítóval telefonálni meg semmivel nem veszélyesebb mint a mellettem ülővel beszélgetni. Szívesen csinálnám ugyanezt bringán is (GPS-nek amúgyis szoktam használni kormányra való tokban), de még nem találtam jó megoldást arra hogy rendesen halljam a forgalmat is, mert mondjuk nem árt kereszteződésnél hallani, hogy jönnek-e, vagy hallani ha egy autó beért mögém...
-
bwoay
nagyúr
válasz energy4ever #11 üzenetére
sőt, csak a fullface bukó véd rendesen, nem?
outisoknak a TSG is totál más sisakot gyárt, és mivel ott az esések jellemzően teljesen más jellegűek, mint egy skateparkban, vagy dirtön (a rider nem több méter magasról fog leesni, hanem elborul az úton), be lehet áldozni a külső héjat a szellőzés és az alacsonyabb súly érdekében.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
elefant
őstag
-
Alchemist
addikt
Zéró szellőzés, 36 fokban hőguta vagy a szemedbe csorgó izzadság növeli a balesetveszélyt... egy hete még a cikkbeli szellős sisak is sok volt.
Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.
-
nagyúr
Az indexet jó ötletnek tartom; sokkal figyelemfelketőbb mint a karmozdulat és a sötétben is jól látszik!
[ Szerkesztve ]
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Kisgépkezelő
senior tag
válasz energy4ever #15 üzenetére
Normálisan beállítva az országútis bukó sem forog el a fejen, rosszul beállítva meg mindegy mit viselsz. A kilógás valóban növelheti az erőkart, viszont ugyanúgy nő a "gyűrődési zóna" is az meg sosem árt.. Látttam már pár bukót működés közben. Eddig szerencsére az összes elvégezte a feladatát.
-
arn
félisten
válasz Ł-IceRocK-Ł #4 üzenetére
nah ezt forgalomban betiltanam... tudom, hogy autoban is hallgatnak zenet, de a bringan kiemelten fontos, hogy minden erzekszerved keszenletben alljon.
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
Jó ötlet.
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
energy4ever
addikt
válasz Kisgépkezelő #14 üzenetére
Amit linkeltem az nem forog el a fejen az elso esesnel. Valamint felfele nem log le a fejrol, igy csokken az erokal, es kevesebb az eselye annak, hogy a buko miatt torik ki az ember nyaka.
Egy sima esesnel van ertelme ezeknek. Ha auto ala kerul valaki, annak mindegy mi van rajta. -
Kisgépkezelő
senior tag
Sok különbség nincs a kettő között, 2-300 gramm hungarocell valamilyen formára extrudálva. Ha a föld/oszlop/autó és a fejed között csak ennyi van, az már rég rossz. Bár néha ennyi is sokat számit.
-
BazsiBazsi
aktív tag
Városban halk zene hogy kizárjam a háttérzajt és halljam a hangokat, ahol meg egyedül vagyok ott mehet hangosabban de ha autók közelében vagyok akkor mindig figyelek. Ezt a figyelés ez a sisak nem segíti előre...
-
anulu
félisten
ühümm... a múltkori is azt gondolta, amelyik miatt satuznom kellett. kresz ismeret + vizsga + megfelelő felszerelés nélkül senkit nem engednék főútvonalon tekerni.
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
energy4ever
addikt
Ezek a bukok nem jok semmire se. Ilyen kialakitasuaknak van ertelme, az ami a cikkben van nem er semmit se!
-
Petyyyyy
addikt
Ki mit szeret. Én pl ki szoktam kapcsolni az agyam, vagy épp ellenkezőleg akkor járatom és gondolkodom a f@szságokon, amiken amúgy nincs idő. Bár igaz, lehet zenével az is jobb lenne. De akkor meg ugye ott van, hogy kevésbé hallani a forgalmat.
Mindez persze megoldható telefon nélkül is.borbastomi - Ezt jól megírtad és meg is válaszoltad.
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
BalaNce87
addikt
Nem csak neked, mindenkinek szüksége van rá.
Rossz nézni az agyba dugóssal nyomuló bringásokat.
Hozzáteszem nem csak a hangerő számít, mert ha olyat hallgatsz amibe beleéled magad akkor simán el tudja terelni a figyelmedet és elbambulsz. Múltkor pont egy ilyen okozott előttem balesetet... -
Petyyyyy
addikt
A videó már nem igazán a sisakról szól.
Vedd meg a pakkot, hogy bringázás közben is használhasd a mobilod. És nem kell aggódnod, ha nekicsapódsz egy lámpának vagy pofára esel mert a joystickot nyomkodod meg a telefonod nézed, elvégre van rajtad egy sisak. Teljesen jól megoldották.Most őszintén, mióta kell mobillal bringázni...? Csak én látom úgy, hogy bringára csak én kellek és semmi más?
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Autók között van értelme, máshol nincs.
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
dave0825
őstag
Szerintem tök jó ötlet, és tényleg hasznos is lehet a nagy bringásoknak.
Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest