- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Utolérjük a processzorokat? Az ASUS új monitora ma a leggyorsabb a piacon
- Sorban áll az iPad és a MacBook az OLED panelekért
- Notebook hibák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Egérpad topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Házimozi belépő szinten
- Sorban áll az iPad és a MacBook az OLED panelekért
- OLED TV topic
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
freemanone
addikt
válasz
Ł-IceRocK-Ł
üzenetére
Nah erre tudom a választ!

Ez a mircosoft ördöge és úgy hívják, hogy késleltetett írás. Legalábbis nagyon úgy hangzik, hogy ebbe szaladtál bele. Nem tudom, hogy emlékszel-e rá, de amikor másoltál a vinyóra, nem véletlenül rögtön másolás befejezte után húztad le a vinyót? Ebben a pár másodpercben történik a file véglegesítése és ha ilyenkor lehúzod valamiért simán szétcseszi az egész FS-t. Ha gyorsan akarok külső vinyóval dolgozni (mmint filet átpakolni 1ik gépről a másikra), akkor mindig a biztonságos eltávolítást használom, mert már én is beszívtam ezt és azóta nincs ilyen gondom. De ki is próbáltam egy SD karival is simán reprodukálható!
Idegesítő "bug"...... és még a w7-ben is benne van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Notebook hibák
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egyéni arckép OFF
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 4GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W11 I HDMI I Cam I Gari!
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 1000GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA CHIEFTEC 700W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest