Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
justaview
senior tag
LG-nek tényleg nem kell kapkodnia. Nincs ellenfele egyelőre.
Egyébként, ha most csökkentené az árat, azzal két öngólt is lőne egyszerre.
1 - Bemosna egyet a saját LCD gyártósorának
2 – Az OLED panel gyártósor még nincs annyira kiépülve, hogy a tömeges igényt kielégítse. Azt előbb még fel kell fejlesztenie. Most jelentették be nem olyan régen, hogy duplázzák a kapacitást.Szóval az valószínű, hogy még annyi bőrt húz le az LG (meg mások is) az LCD technológiáról, amennyit csak tud.
Oldalágról viszont talán az Apple is beleszólhat az OLED felpörgetésbe, mert korábban ott is elhangzott, hogy IPS-ről nagyon gyorsan szeretnének váltani valamilyen OLED-re minden kijelzős kütyüjüknél.
Meglátjuk
-
törölt tag
több felső kategóriás oled tévéje is 6 millió Ft körül van,
Melyik az a több? 1 db 77"-ost találtam. Az idei 65"-os(van 3-féle is) modellek 1,8 alatt vannak. 500k-ból már van 55"os, az pedig nem egy kategória ezzel a 43"-os Samsung UHD-vel. Ha lenne vetélytárs az OLED gyártásban, akkor más lenne az áruk. Persze nem a Samsung túlárazásra gondolok most. Ezt a 43"-os LCD-t alapul véve lesz a Samsung belépő OLED-je a jelenlegi árakon 55"-ra 1,5-2M Ft?
-
Nem lehet momentán megtippelni szerintem, mi lesz. LG egyeduralkodó lett, a Samsung feladta. LG azt csinál, amit akar, hülye lenne csökkenteni az árait. Jelenleg egy tévéért kap annyit, mint verseny esetén négyért kapna. Nem tudom, beindul-e az OLED verseny, vagy jön egy másik technológia.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Kipróbáltuk a Samsung KS7500 sorozatba tartozó, 43"-es, hajlított kijelzőjű 4K HDR LCD televíziót.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest