Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Technikailag lehetni lehet, csak épp működni nem fog egy 3,5"-os HDD olyannal külső tápellátás híján, mivel ahhoz értelemszerűen olyan adapter kell, amihez mellékelnek 12 V-os külső tápegységet is (példa).
Egyébként ennek a kérdésnek mi köze a jelen cikk témájához (gyárilag készre szerelt 2,5"-os külső merevlemez) és miért ebben a topikban kellett feltenni, amikor a külső házas, adapteres témának vannak külön topikjai? Nem sok és nyilván azon topikok valamelyikében kellett volna...
-
Lesnar
csendes újonc
Sziasztok. Az lenne a kérdésem hogy 3.5 Sata lll. Winyot, lehet e 2.5 Sata usb átalakítóval számítógépre csatlakoztatni?
-
icp1970
senior tag
válasz
King Unique #1 üzenetére
Igen.A dizájn szerintem is simlis.
-
Dzsano
tag
Nekem 3 SP külső HDD-m van. Az elsőt bevallom a döglégyzöld színéért vettem meg, 512 GB-s, külön tokkal, megvan kb 12 éve és tökéletesen működik. Utána kb. 5. éve vettem egy 1 TB-s Armor A30-ast, (narancs-fekete) kizárólag fotók archiválása céljából, megvan, működik. Egy éve vettem egy 2 TB-s Apacer HDD-t, mely megdöglött bőven a garancián belül (köszönet az Aqua-nak, korrektül visszafizették az árát.) És most vettem egy 2 TB-s A75-öst, alumínium borítással. Eddig tökéletes.
Szeretem ezt a márkát.
Az időmeghatározások csak hozzávetőlegesek, a lényeg, hogy megbízható jó készülékek szerintem.
-
moleculez
veterán
válasz
King Unique #1 üzenetére
Ez komment kajakra az egyik múltkori vizsgakérdésemre a válasz
-
King Unique
titán
• Elég puritán dizájn, bár a pofásabbak eddig is Diamond sorozatok voltak, a komolyabbak meg ugye az ütés- és vízálló Armor sorozatok.
• A szokásos, robusztus Type-A fizikai interfész és a 3 év gyártói garancia viszont mindenképpen előnyös.
• A 64 bites XP vélhetően a GPT miatt van említve, mivel a 4 TB-os és 5 TB-os - bár manapság már az 1-2 TB-os modelleket is úgy szokták gyárilag - modellek alapesetben eleve aszerint vannak inicializálva, amit ugye csak a 64 bites kezel, a 32 bites nem. Viszont 4Kn (4Ke) logikai-fizikai szektormérettel akár a 32 bites XP is tud kezelni MBR alapon egy ilyen 4-5 TB-os külső merevlemezt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A meglehetősen egyszerű dizájnú újdonság 1-től 5 TB-ig kínál opciókat.
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 4GB I 500GB I Radeon I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest