- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Visszafogott árazású, 300 Hz-es monitor az AOC gondozásában
- Házi hangfal építés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Néha instabil lehet az NVIDIA GeForce RTX 5080 Founders Edition VGA
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter13
senior tag
OK, akkor tehát van valahol egy referencia a PTK felé...egyébként a drónos esemény anyiból lehet más, hogy ha én teszem azt egy fáról lógva hódolok Micike szépségének, ott azonnal egyértelmű hogy ki az elkövető, mig egy távirányított eszköz esetén (mint amilyen a drón is) már egyáltalán nem az (mondjuk ha odamegyek hepciáskodni a lepapucsozott drónom miatt, akkor igen ).Egyébként ha esetleg van már erre dedikált topik, akkor szivesen benézek oda is, nem akarom teljesen "szétoffolni" a hírt...
"No, I'm not immortal: I'm just not good at dying..."
-
Peter13
senior tag
válasz Infinight #60 üzenetére
Teljesen laikusként kérdezem: mit takar az "alapvető etikai szabály" kitétel? Azt amit mindenki belegondol, vagy van valahol valami konkrétabb kifejtése (tényleg érdekel).
(most egy kicsit úgy tűnik hogy ha a szomszéd utcában a harmadikon lakó Micikét akarom lefilmezni ahogy reggel felveszi a harisnyakötöjét, akkor azt megtehetem, és ha ő ezen felháborodik és a drónomhoz vágja a bolyhos magassarkú papucsát, akkor még neki kell kártérítést fizetnie nekem az okozott kárért, mert a drón közterület felett repült, és sehol sincs konkrétan megtiltva, hogy micike-combfixet nem lehet filmezni...ez meg így egy kicsit fura. De nem ismerem a szabályozást, ezért is érdeklődöm )
"No, I'm not immortal: I'm just not good at dying..."
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Ukrajnai háború
- Tudományos Pandémia Klub
- Visszafogott árazású, 300 Hz-es monitor az AOC gondozásában
- Házi hangfal építés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest