- Milyen videókártyát?
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Változatos hardverbokréta
- Milyen egeret válasszak?
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
macskabenzin
csendes újonc
...bar szivesen fogadnek egy heavenly sword folytatast, anno tetszett a demo ps3-on, es grafikailag meg most is ut!
-
Hunpriest
senior tag
Ez jónak tűnik. Az ellenfelek körüli effekt teljesen olyan mint az Alan Wake-ben. Ez csak lazy design vagy lehet köze lesz egymáshoz a kettőnek?
-
zolomon17
senior tag
Life is Strange: csak női főszereplő.
Remember Me: csak női főszereplő
Tomb Raider: csak női főszereplő
Beyond Good and Evil: csak női főszereplő
Horizon Zero Daw: csak női főszereplőFasza játék mindegyik? Igen.
Akkor meg?
Viszont már szerintem egy hete láttam ezt a videót, azt hittem valami új tartalom
-
[CsuCsu]
őstag
válasz
macskabenzin #8 üzenetére
Mass Effect 1-3-ban a noi karaktert szerintem nagyon kiralyra csinaltak (FemShep
).
-
macskabenzin
csendes újonc
A regi tomb raider jatekokhoz meg gyerek voltam nagyon, nem igazan mentek nekem, inkabb a tesoimat neztem ahogy jatszottak vele. A mostaniak meg valahogy inkabb felhuznak agyilag pl. folyamatos kommentar mikozben jatszom, gyenge szovegek, allando nyogdecseles, ha megmozdul, sikoltozasai, nyavajgasai. Nehezen megy atelni magamat egy noi karakterrel, vagy annak ugy kell megalkotva lennie, hogy nalam ne ellenszenvet, hanem szimpatiat valtson ki es tudjak egy jo elmenyt atelni, anelkul ,hogy a stilusa elterelne a figyelmemet a frusztracio iranyaba. Valami ilyesmi...
-
Scholes9
nagyúr
Reméljük jó kis játék kész belőle
-
wolfman
veterán
válasz
macskabenzin #5 üzenetére
Gender korszak ide vagy oda, ennyire ne legyünk a nők ellen. Ha most ez ilyen, hát ilyen. Történet, játékmenet legyen jó.
Gondolom TR játékokkal nem igen játszottál. -
törölt tag
Nekem tetszik. QB hangulatot érzek a nézése közben és azt is szerettem nagyon.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
macskabenzin #1 üzenetére
Nem, csak csajjal lehet játszani.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
De rohadt unalmas volt ez a videó, a két p!cs@ meg aztán végképp rettenet.
-
macskabenzin
csendes újonc
Fuj de rusnyak ezek, es meg probalnak lazanak, viccesnek lenni, inkabb kinos az erolkodesuk...ja meg jo lenne ha nem pofaznak vegig a jatekot. Remelem lehet him karaktert valasztani, mert a jatek nem tunik rossznak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Fogyjunk le!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Linux Mint
- Debian GNU/Linux
- Azonnali játékos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- New Nintendo 3DS XL Solgaleo Lunala limitált kiadás
- Xbox Series X 1TB SSD játékkonzol dobozában
- Nintendo Switch OLED Zelda: Tears of the Kingdom kiadás + üvegfólia + tok Újszerű!
- Sony Playstation 5 Digital Lemezmeghajtó nélkül 1 TB 24 Hónap Garancia
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest