Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Fujifilm X
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- OLED TV topic
- Otthoni időjárás-állomás
- Egér probléma
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolverine
félisten
válasz
blackydan #37 üzenetére
Azok a cuccok ugyanúgy meglesznek, de nem egy hónap alatt, hanem 3 alatt - és ugyanúgy meg fogod ölni az aktuális endbosst (most épp Ragnarost), de jóval később, mint mondjuk a Paragon. Ráadásul a korábbi Tier bossait mindig nerfelik, amikor az újabb kijön, így megnézheted azokat is, ha érdekelnek (és a guild is érdekelt a presztízskillben).
-
Mikeee89
senior tag
válasz
- = Zk = - #39 üzenetére
Ja csak ott lvl 20 után addig játszottál amíg akartál. Meg a játék két külön műfaj és két külön kiadó terméke. Sztem ha eddig ennyi lóvét kihúztak az emberekből, tuti nem lesz hipp-hopp ingyenes.
-
- = Zk = -
félisten
az NFSW is így indult, és a végére teljesen ingyenes lett
-
nemethati
senior tag
válasz
blackydan #37 üzenetére
"kevés idő---mehetsz nyugdíjas klánba---heti 1-2 raid---nem tudod megszerezni a cuccokat amik kellenek a végső boss megöléséhez---hiányos játékélmény"
Meg tudod szerezni és lehet teljes a WoW-élményindexed, csak tovább tart.
Wolverine:
Lehet csak én untam már rá a játékra -
blackydan
senior tag
válasz
Necroman_Mk2 #30 üzenetére
Necroman_Mk2 és Wolverine: igen való igaz, hogy az összes mmo időigényes, de a fent említett játék teljes élményt ígér azoknak is akik csak naponta 1-2 órát játszanak.
(aztán meglátjuk mi lesz belőle de én bizakodó vagyok)Ami a nyugdíjas klánok raidelési szokását illeti, tök jó, hogy vannak jómagam is voltam anno hasonlóban. Bár meg kell mondanom a játékélmény így sem olyan jó. Gondoljunk bele:
amikor kijött a játékban valami end boss (Illidan, Lich King, stb..). Ezeket csak a nagy hc klánok tudták leverni a kis klánok hogyan tudnák? Az ilyen bossokhoz nagyon jó cuccok kellenek amit a klán egy erős insta progress-el ér el. Aki csak heti 1x vagy 2x megy kalandozni az mégis mikor lesz olyan állapotban, hogy nekimenjen a nagy kaliberű bossoknak? 1 év múlva? Ki tudja lehet még akkor se. Én is szerettem volna ilyen kaliberű bossokat gyilkolászni és megismerni a történetüket, de nem tudtam a fent említett okok miatt.Egyszóval így tudnám leírni a dolgot:
kevés idő---mehetsz nyugdíjas klánba---heti 1-2 raid---nem tudod megszerezni a cuccokat amik kellenek a végső boss megöléséhez---hiányos játékélmény
-
nemethati
senior tag
A mostanában kijött fantáziadús tartalmak (fegyverek/páncélok...stb) miatt akkor sem kezdeném el újra ha fizetnének érte
-
Kassadin
addikt
válasz
Sirandrish #31 üzenetére
Mindenki így kezdi. Aztán már arról olvasunk hogy Sirandrish nevű fórumozót keressük itt a ph-n, mert eltűnt.
#34: Hamar meglenne a Jómunkásember.
-
Sirandrish
legenda
Ez jól jön mert épp mostanság untam meg a free mmo-kat aztán valami fizetőős kéne..
Emlékeim szerint utálom a WOW-ot de azért adok neki még egy esélyt szerintem -
blackydan
senior tag
Hát én nem egészen látom át mitől olyan fasza a mostani felállás
lvl 20 vs 14 nap - ez kb ugyanaz, kis betekintés nyújt és ennyi, az egyetlen pozitívum a vásárlás esetén a BC hozzáadása.Ami engem illett négy év elég volt a WoW-ból. 2004-ben kezdtem el a megjelenéskor tényleg hihetetlen feeling volt... aztán szépen mindenki felnőtt jöttek a kötelező raidek jómagam is csináltam néha heti 5 kötelező nemzetközi csapattal, epic cuccok gyűjtögetése stb..
Ott volt a hűű de jó érzés amikor full epic szettekben virítottam. Aztán elkezdtem dolgozni, kevesebb idő, barátnő, és edzés mellett már kevesebb idő jutott a játékra. Idő hiányában meg nem tudtam instázni, és emiatt már nem is voltam hasznos a klánnak. Persze lehet pvpzni mivel az kevesebb megkötéssel jár de azt is meg lehet unni.Amit nagyon sajnálok az, az hogy a wow roppantul időigényes játék ha be akarod járni a különböző instákat és a story vonalat is követni akarod az túl "sokba" kerül neked.
Ha nincs időd akkor "kiközösített" leszel, és nem tudod úgy élvezni a játékot mint mások akiknek több idejük van. Nehogy már csak a hc klánok élvezhessék a instákat, gondolni kell a családos emberekre isSzóval én 1 éve nem játszok semmivel várok a Guild Wars 2-re ingyenes lesz, persze mikrotranzakciós, de nem olyan lehúzós. Azok is élvezhetik majd a játékot akiknek csak napi 1-2 órájuk van játékra és így is minden területet dugeont stb.. bejárhatnak.
Tényleg el kéne kezdeni szervezni valami jó kis klánt oda
-
Necroman_Mk2
őstag
Szerintem te a Warhammer MMO-ra gondolsz, ott van hasonló trial, csak 12-es szintig + ott a kezdő zónádat nem hagyhatod el. Ennek eredménye pedig az lett, hogy az alsó és a felső szinten rengeteg játékos van, míg a közbülsőkön alig-alig.
Amúgy meg az ingyenesített BC egy frankó húzás volt
-
wikings2
őstag
Na ennyit erről hogy :"rosszul megy nekik a szekér ezért indítanak egy ingyenes verziót".
Nem hinném ,hogy a Blizzardnak rosszul jön be mostanság a WoW bólSzerintem ez egy remek "reklám"lépés volt, mivel így aki eddig az idő korlát miatt nem próbálta ki, azok most már időkorlát nélkül akármikor játszogathatnak vele, és természetesen válhatnak új előfizetővé is
Okosak odabent a srácok... -
Tikakukac
titán
Nekem a level 20 horda és ally oldalon is olyan 10-15 óra, persze becsukott szemmel
Amúgy tök király, lesz egy rakat level 20-as akiket szét lehet gyepálni a szénné tuningolt twink karikkal, meg lehet eltiltani minden 2. hülyegyereket. Én ellenzem, bár hála istennek nincs időm játszani már egy ideje, bezzeg régen
-
-
kendzsii
csendes tag
-
anulu
félisten
febr eleje óta "tiszta" vagyok, de haverok folyamatosan hívnak vissza...
-
speed3456
aktív tag
Jaj istenem mire leszed 11GB ot a 3 megás netem xD Holnapra lehet online leszek
Eddig csak Metinen nyomtam de hátha ez is megtetszik
#5 - Miért? xD
-
hát van hova még fejlődni
-
mzprox
aktív tag
Hmm. lehet csinálok egy twinket a régi idők emlékére
. a 19-es szint pont jó
-
oO7
őstag
ha van egy rendes accom csak épp az előfizetés nem aktív rajta, akkor használhatom ezekkel a megkötésekkel ingyen? ofcourse úgy hogy mondjuk új karaktert kezdeni, elvinni lvl20-ig meg ilyesmi, csakhogy ha meg úgy döntök, hogy na akkor befizetek és továbbviszem azt a 20-ast akkor mégse egy új accom legyen már
-
speed3456
aktív tag
Na sose wowoztam itt az idő hogy kipróbáljam
-
Wolverine
félisten
Már rég létezik a Blizzard Store, ahol non-combat peteket és mountokat lehet vásárolni.
Amúgy jól érted: eddig a trial 10-14 napra volt korlátozva, most ezt eltörölték. Persze a lvl20 ennyi idő alatt is könnyen elérhető egy teljesen új játékosnak is - legalábbis egy karakterrel.
#1: se AH, se levelezés - ezek a korlátozások változatkanok maradtak.
-
Na, ezt vártam, hogy a WoW mikor válik mikrotranzakcióssá. Tudom, ez nem az, de az lehet a következő lépés.
(#1) Csapoati: ha jól vettem ki a hírből, itt már nincs időkorlátozás, tehát addig játszol amíg akarsz, csak éppen nem mehetsz level 20 fölé.
-
Csapoati
nagyúr
A trialban eddig is lvl 20 volt a max, ha jól emlékszem. Így aztán annyi a plusz, hogy lehet draenei/blood elf karaktert is indítani, meg használható az AH és a levelezés is.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS PROART Z790-CREATOR WIFI Alaplap
- DELL LATITUDE E5420 i5-2410M
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%