- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASRock lapok általában
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Riasztó topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
89W volt a legtöbb amit az átlagember meg tudott venni s478 foglalaton. Tuningot nem érdemes belevenni, mert mindent szét lehet feszelni 200W-ra és az is forró lesz.
Egy mai 89W-os procit ha terhelünk az is hasonlóan meleg lesz ugyanezzel a hűtővel. A nagy különbség abban lesz, hogy míg a mai terhelés leteltével megnyugszik, addig a Prescott maradt 50+ fokon Ninja 2 hűtő alatt is (azzal hűtöttem anno egy 3.4-est), gyárival 70. Na attól vált igazi kazánná és szégyenné, mert nyugalmában is annyi hőt termelt, mintha DVD-t ripereltem volna vele (anno az volt nagy divat otthon). Mert nem volt energiamenedzsmentje. Manuálisan levéve se lett hidegebb, az meg már a szivárgásának volt köszönhető meg a hülye architektúrának.Mindegy lényegtelen, szóval ez a hűtő ezzel a kialakítással a régi tapasztalatok alapján 90W-ra elég, de kelleni fog a közepes ventifordulat. Néma csendet 65W környékén fog tudni. Szóval a gyártó nem kamuzott, csak ma a viszonylag normális gyári hűtők világában ennek semmi értelme. Ezt 5 ezer alatt kell árulniuk, hogy valaki meg is vegye és lehet sokat mondtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- NZXT C850 Tápkábelek ??? INGYEN FOXPOST
- CORSAIR Hydro X Series XD3 RGB INGYEN FOXPOST
- Enermax Liqmax III ARGB 360 (Lefogató hiányos+sufni tuningra csakis) INGYEN FOXPOST
- Enermax Liqmax III ARGB 360 (3/2 ventis) INGYEN FOXPOST
- Enermax ETS-T50 W-ARGB (Brutál hiányos+hibás alkatrésznek csakis) INGYEN FOXPOST
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman N4 Plus FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest