- TCL LCD és LED TV-k
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Steam Deck
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ejtette a DXR sugárkövetést az új Battlefield
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
simonzé
addikt
válasz
durkonorbi #17 üzenetére
Nem igazán tudom hova tenni az Atom procik teljesítményét... Nem vagyok benne biztos, hogy egy full felbontású DivX-szel gond nélkül megbírkózik - szerintem azzal még egy 800-as P3 is megszenved. Viszont ott a Vista, ami a drágább változat része. Azt vajon Aeroval együtt elbírja, vagy csak valami full alap minőségben? És ha erre dobom rá a filmet, akkor nem olvad el az egész kütyü?
Más: Norvég gyártó, valószínűleg csak norvég piacra készíti a kütyüt. Viszont nyilván valamelyik nagy noti OEM rakja össze, tehát előbb-utóbb ideér hozzánk is valamelyik klón.
billentyűmatricázás ügyben: több helyen vehetsz matricákat, amik strapabírók. Ha ez nem megy, akkor keresel egy grafikai stúdiót, ahol kb 30 Ft önköltséggel előállítanak neked egy pár ilyen matricátm tesznek rá egy felső védőfóliát, majd riccelik, és átadják neked mondjuk 500-ért. Nekem volt már ilyen sticker egy notin, és nem kopott.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Minden, ami Unreal Engine
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Nyaralás topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Nagy Teljesítményű Acer Nitro Gamer Laptop 5 (RTX 3070) - GARANCIÁLIS 2026 VÉGÉIG!
- Prémium Hordozható Razer Blade Stealth Gamer Laptop 13" Karcmentes Állapotban
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14" 2.8K OLED 90Hz - Ryzen 7-5825U - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR
- Acer Aspire 3 15.6" A315-23-A8DS - AMD 3020e, 8 GB RAM, 128 GB SSD, Win 11 Pro
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest