Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xelloss
tag
"A harc- és dialógrendszer egyszerűen előrelépés az elődhöz képest, a maga kiforratlanságaival együtt is. SZERINTEM"
Ja ,hogy lebutították... a DAO-ba taktikázni kellett nem a rambo gyerek voltál,mint a kettőbe.. ahol csak kattingattam kb.. A párbeszédek ,hát kevesebb és inkább semmitmondó lehetőségek... a nagy döntések se nagyon számítottak ,sőt nem sok volt... Akkor nem voltak fajok se csa random HAWK vagy custom de ember ,akiből nem bírtam faragni normálisat szal maradt custom Hawk... stb.. igen f@sza volt.....NEM! hátralépés, a DAO volt az ME2 és 3 butításának hírnöke...
ME3 -ba is gürcöltem megmentstem x-et vagy kibékítsek két fajt és pofán röhögnek a végén ... a játék maga jó volt az ötlet is úgy ahogy... de megkérdezem a kis gyereket (Catalyst) miért öldös ő most tulajdonkép , mondja CSAK meg neked nem kell tudni... Hát b;zdm,g EA.... Tiszta Halo koppincs , ott is van ez a teremtmény fellázad a teremtője ellen ,aki über fejlett ,de azért leverik...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- Bestbuy játékok
- Azonnali fotós kérdések órája
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest