Új hozzászólás Aktív témák
-
Spor
csendes tag
Draga, csunya, igenytelen!
-
eclipse006
őstag
Az MSI gép egyszerűen csesznye
, még az Acer a legszebb mind közül!
-
Killing
addikt
Nem a magyar pénztárcának találták ezeket ki.
Ha már itt tartunk, a gamer notebookok is elég drágák, a következő notimat magamnak rakom össze. -
pottyantós
aktív tag
Tetszik az a HAF-X
-
M107
addikt
Aki okos az magának rakja vagy rakassa össze a gépet.
Általában ezekben a legalja van benne.
Kivéreztetném magam minthogy egy ilyen előre összerakott gépet.
Szeretem megválogatni mit rakok bele igényeim szerint de szerintem sokan vannak ezzel így.
UI:
Ezekben Szutyok lg meg az olcsó dolgok tömkelege van benne
Mikor látsz Plextort, WD az ilyenekben főleg OCZAki ilyen gépet vesz megérdemli.
Nem ide vág de én felakasztanám magam de soha sem vennék -
DeFranco
nagyúr
Pedig mennyivel jobb összeszemezgetni ebből is egy kicsit meg abból is egy kicsit.
Ezeknél a brand gépeknél kicsit olyan érzésem van, mint ha a fagyizóban is csak azt dönthetném el, hogy 2, 3, vagy 4 gombócos economic, standard vagy deluxe fagyit kérek.
Lehet, hogy én vagyok fordítva bekötve, de pizzából is olyan helyről rendelek, ahol nem előre összeállított fantázianévvel ellátott pizzák vannak, hanem egytől-egyig én választom ki, mi legyen rajta. (MixR egyébként, ha valakinek szüksége lenne rá)
-
Fr3eWar
őstag
Igencsak felénk terjedt el ez a házilag gépösszepakolósdi, mert a magyar embernek minden forint számít nemhogy tízezrek. De tőlünk nyugatra a számítástechnikai boltokból tizedannyi van mint itt, van néhány nagy webáruház a gépösszerakóknak, a többiek meg veszik az előszerelt Alienware (Dell) gépeket a mediamarkt-ban. Én is azt venném ha lenne rá való.
-
Lehet hogy öregszem, de nekem az Acer design jön be a legjobban
-
Sicilian
addikt
Ki vesz egyáltalán egybe gépet
-
GAbre
veterán
Van ám áruk....
-
Angel1981
veterán
A DS házai jól néznek ki!
-
aztarohadt, ma még nem hánytam, asszem épp itt az ideje...
ízlésficam rlz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jogász topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- OLED monitor topik
- Formula-1
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Steel Hunters - Lehúzza a rolót a Wargaming robotos játéka
- SSD kibeszélő
- LEGO klub
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Gamer PC - R5 5500, RTX 3060 és 16gb RAM + GARANCIA
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-14400F - RTX 5060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Kezdőknek legjobb választás: új 4 GHz AMD 5400U, 4 mag / 8 szál barebone
- HP DL380p Gen8 12LFF - 4x4TB SAS - 2x E5-2650L v2 - 96GB ECC - 2x10Gbit + 2x1Gbit
- AKCIÓ - INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-14400F - RTX 5060Ti - 16GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest