Új hozzászólás Aktív témák
-
Spor
csendes tag
Draga, csunya, igenytelen!
-
eclipse006
őstag
Az MSI gép egyszerűen csesznye
, még az Acer a legszebb mind közül!
-
Killing
addikt
Nem a magyar pénztárcának találták ezeket ki.
Ha már itt tartunk, a gamer notebookok is elég drágák, a következő notimat magamnak rakom össze. -
pottyantós
aktív tag
Tetszik az a HAF-X
-
M107
addikt
Aki okos az magának rakja vagy rakassa össze a gépet.
Általában ezekben a legalja van benne.
Kivéreztetném magam minthogy egy ilyen előre összerakott gépet.
Szeretem megválogatni mit rakok bele igényeim szerint de szerintem sokan vannak ezzel így.
UI:
Ezekben Szutyok lg meg az olcsó dolgok tömkelege van benne
Mikor látsz Plextort, WD az ilyenekben főleg OCZAki ilyen gépet vesz megérdemli.
Nem ide vág de én felakasztanám magam de soha sem vennék -
DeFranco
nagyúr
Pedig mennyivel jobb összeszemezgetni ebből is egy kicsit meg abból is egy kicsit.
Ezeknél a brand gépeknél kicsit olyan érzésem van, mint ha a fagyizóban is csak azt dönthetném el, hogy 2, 3, vagy 4 gombócos economic, standard vagy deluxe fagyit kérek.
Lehet, hogy én vagyok fordítva bekötve, de pizzából is olyan helyről rendelek, ahol nem előre összeállított fantázianévvel ellátott pizzák vannak, hanem egytől-egyig én választom ki, mi legyen rajta. (MixR egyébként, ha valakinek szüksége lenne rá)
-
Fr3eWar
őstag
Igencsak felénk terjedt el ez a házilag gépösszepakolósdi, mert a magyar embernek minden forint számít nemhogy tízezrek. De tőlünk nyugatra a számítástechnikai boltokból tizedannyi van mint itt, van néhány nagy webáruház a gépösszerakóknak, a többiek meg veszik az előszerelt Alienware (Dell) gépeket a mediamarkt-ban. Én is azt venném ha lenne rá való.
-
Lehet hogy öregszem, de nekem az Acer design jön be a legjobban
-
Sicilian
addikt
Ki vesz egyáltalán egybe gépet
-
GAbre
veterán
Van ám áruk....
-
Angel1981
veterán
A DS házai jól néznek ki!
-
aztarohadt, ma még nem hánytam, asszem épp itt az ideje...
ízlésficam rlz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC - R5 5600, RTX 3080 és 16gb RAM + GARANCIA
- Gamer PC - R5 5500, RTX 3060 és 16gb RAM + GARANCIA
- HP DL380p Gen8 12LFF - 4x4TB SAS - 2x E5-2650L v2 - 96GB ECC - 2x10Gbit + 2x1Gbit
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Asztali PC , R7 8700F , RX 7800 XT , 32GB DDR5 , 1TB NVME , 1TB HDD
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest