Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Új hozzászólás Aktív témák
-
thorex
tag
Üdv!!!
Most vettem nemrég egy Roccat Kova + egeret, és hozzá egy egérpadot is. Nagyon zsír!!!
Elvileg ehhez az egérhez a Roccat Arvo billentyűzet ajánlott.
A Roccat Kone + -hoz pedig a nemsokára megérkező Roccat Isku-t a jó, mert lesz benne egy Talk redszer (az egér és a billentyűzet kommunikál).
A kérdésem az, hogy ha a Kova + egérhez veszek egy Isku-t, lesz-e valami probléma, és megéri-e???
(azon kívűl, hogy a Talk redszert nem használhatom) -
WolfheartGR
őstag
az egy 2-3K-s alap Logitech-en bőven jól el tud játszani! szóval aki ilyet vesz az csak a dizájn miatt veszi meg ! ez persze nem igaz az egérre, mert ott fontos az ergonómia és a precíz optika/lézer/görgő/súly
Hm
ez nem 2-3k-s alap logitech, mégis jobb játszani rajta mert kénylemes utána meg lazán msn-ezek is amennyit jólesik. igaz nem 2-3kért teszem ezt. Viszont ha beadja a kulcsot gondoltam márt erre a Roccat billre mert tetszik a designje, viszont a billem kényelméről nem akarok lemondani. -
Black Dragon
addikt
Hmmm szép kis billentyű, bár nekem nagyon egybebillentyűnek tűnik, mármint az egész annyira egyben van, nekem ezért nemjön be, a másik az a bazinagy mélyedés a csuklótámasznál
Ha csak simán msn eznék biztos nagyon zavarna, játéknál gondolom kevésbé, amugy nagyon szép billentyű és hagyományos, kiváló rocat minőség.
-
e=mc²
őstag
válasz
TazLeacher #47 üzenetére
Nem akarok jobban belemenni mit miert teszek, meg nem is tartozik rad. Lehet minositeni, meg szornyulkodni, de a velemenyedet rolem kerlek tartsd meg magadnak.
-
e=mc²
őstag
válasz
TazLeacher #44 üzenetére
Gaz vagy nem gaz, panelban nem adatik meg az a luxus, hogy korululjuk az ebedloasztalt (ami egy 1x1m kis asztal)
-
Quan-Chi
őstag
válasz
TazLeacher #41 üzenetére
nem félre értesz , én beismerem hogy nem követtem az ár/teljesítmény józan mércét ! de ha leveszem a ház oldalát még mindig jön egy csepp méz a bugyimba mert szép a gépem
ezen kívül az hülyeség hogy el lehetne nekem adni egy bársony csomagolású szart ! mert amiket linkeltem azok nagyon jó minőségű profi cuccok, csak aránylag drágák! én csak is kizárólag prémium kategóriás termékeket veszek és ha már kiadok egy horror összeget gépre, akkor már teccen is ! és szerintem aki felső kategóriás hűtőt vesz az alapján dönt hogy melyik teccik neki vagy épp melyik márka a szimpatikus ! ugyanis a teljesítményül közel azonos! csak a dizájn és a körítés más ! vehettem volna egy TX3-as hűtőt 4K-ért , de nekem Asus kellett és fekete-kék , ezért vettem 14K-ért egy SS Evo-t amire nem volt ugyan szükségem de nagyon tetszik!
visszatérve a billentyűzetre, aki nagyon jó szinten van egy gémen, az egy 2-3K-s alap Logitech-en bőven jól el tud játszani! szóval aki ilyet vesz az csak a dizájn miatt veszi meg ! ez persze nem igaz az egérre, mert ott fontos az ergonómia és a precíz optika/lézer/görgő/súly
jer1cho : én is mindig leeszem ezt a szegény billentyűzetet
-
e=mc²
őstag
Az a baj, hogy nincs lehetosegem kiprobalni, vagy nem tudom rola, hogy az "minosegi" billentyuzet. Es megmondom oszinten en sajnalom ra azt a penzt, amikor inkabb veszek egy jobb videokartyat/processzort a maradek keretbol.
Ismerem magam, az sem lenne kellemesebb, hogy idegessegemben racsapok az asztalra es leesik a klaviatura, netan eltorik (stbstb). Ja es nagyon gyakran a monitor elott vacsorazom, innivalo mindig van ott, es nem rostell neha kifroccsenni sem...
Emiatt nem veszek, csak konnyen, es olcson potolhato periferiakat.
ps.: csuklotamaszt ruhellem.
-
nyunyu
félisten
Na ez meg a masik veglet, aki csak a kinezet alapjan valaszt.
Onekik el lehet adni a barsony csomagolasu 480W-os Codegen-t is
Vagy a csilivili fenyezesu "550W-os" HKC-t.Bevallom, 4 eve en is elcsabultam egyszer, szerelem elso latasra, aztan esz nelkul megvettem a hazamat, aztan itthon jottem ra, hogy megsem olyan jo a Centurion 5, mint elso ranezesre hittem.
(Szerencsere sok mindent kijavitottak az utodain, Gladiator 600-at pl. mar a jozan eszemmel is megvennem, ha lenne ra penzem.) -
TazLeacher
nagyúr
Látod, te is beismerted, hogy rosszul döntöttél, de továbbra is ugyan ebben az álomvilágban élsz. Ha azt hiszed, hogy egy 10K-s bill azért jobb, mert szép...ha már rájöttél, hogy hülyeséget csináltál, akkor legalább ne folytasd a hittérítést. Nem tudom mire használod a géped, de az a bill nem egy játékos billentyűzet...
Ha meg a tápot és/vagy a CPU hűtőt kinézetre vetted, akkor meg is érdemled.
-
Quan-Chi
őstag
a helyzet az hogy én tapasztalatból mondom, ezeknek a termékeknek nincs teljesítményük! csak lelki vigaszt nyújtanak a külsejükkel a sok 10.000 elköltött forintért
nem volt korlátlan összegem gépre, és mégis fontosabb kritérium volt a vizuális élmény és a kényelem mint a teljesítmény...sajnos , a gép árának közel fele olyan dolgokra ment el amiből jobb lett volna olcsóbb is , de épp nem tetszett a formája vagy a színe
írok példát is :
bill : logitech illuminated
táp : Asus A45GA ez pl a kategóriájának bőven a legdrágább tagja és közel se a legjobbviszont nagyon szép
hűtő: egy nyomoronc alap órajelen ketyegő E6600-ra szerintem felesleges Asus Silent Square Evo hűtő , viszont milyen jól néz ki
és még sorolhatnám , ezt a sok felesleges pénzt költhettem volna több Ram-ra vagy nagyobb VGA-ra is !persze akik CFX5870-re összespórolnak de tápra már nem tellik és egy MErcury 600 -assal megy a szett azt már én magam is elítélem
-
nyunyu
félisten
tulajdonképpen egy billnek meg egy háznak nincs teljesítménye
Sosem ertettem azokat a Veér Istvánokat, akik a billzet+eger+monitor+haz+tapon sporolnak a vegletekig, hogy tobb maradjon soklapos villanyrezsora+videokalyhara, amin 1 FPS-sel gyorsabban fut le a krizis, vagy 3 ponttal tobbet mutasson az aktualis e-penis mark.
Kozben sajat magukat nyomoritjak meg, vagy az osszekuporgatott gepuk epseget kockaztatjak.
-
nyunyu
félisten
Nem szeretnek semmilyen hitvitat inditani, de sosem ertettem, hogy egy alap ezer forintos billentyuzetnel mi/miert/mennyivel jobb egy tizenezres "markas" klaviatura?
Probalj ki egy MS Ergo4000-et (~12k), aztan egy L Value Keyboardot (~2k), aztan megtudod. (utobbi is minoseginek tunne a mostani billzetedhez kepest.)
Vagy ha hozol egy felevet amortizalt Value-t, akkor melleteszem a 4 eve nyuzott Ergo4000-emet, kb. akkor jonnenek ki egalra, mar ami a csorgos/zorgosseget, billentyu kemenyseget, hangot illeti.
Bar a parnazott csuklotamasz, meg a csuklonak kenyelmes forma meg mindig az MS billzet fele billentene a merleg nyelvet. -
Jaffafa
aktív tag
válasz
TazLeacher #26 üzenetére
Én idestova 3ik éve használom és szerintem meg kurvajó
-
e=mc²
őstag
Nem szeretnek semmilyen hitvitat inditani, de sosem ertettem, hogy egy alap ezer forintos billentyuzetnel mi/miert/mennyivel jobb egy tizenezres "markas" klaviatura?
Sosem volt ra ingerenciam, hogy vasaroljak egyet, foleg, amilyen idegbeteg szoktam lenni jatek kozben... siman szetvernem egy rosszabb pillanatban. Ezert is hasznalom ezt: [link] alap, egyszeru, 800ft, es minden a helyen.
-
kukorizz
csendes tag
Jó kis bell csak tényleg értelmét nem látom a nyilaknak ^^ valakinek valamire biztos h jó
-
sNORh
addikt
pöpi kis bill..
-
tome.jr
addikt
-
xT4ken
tag
Nagyon jol nez ki. Amiert nem vennem meg az az, hogy a F1-F12 billenyuk nincsenek 3 csoportba szedve...es persze az ara.
-
Jaffafa
aktív tag
Azért ennyi pénzért már Z-Boardot-ot veszek.
-
ABee
tag
Szupi. 16k-ért tökre megéri...
-
edward2
addikt
Egy nagyon jo és új ötletet látok ezen a billen. Mégpedig a 3 extra gomb odaspékelése a space alá. Brilliáns.
Különben a többi része nem tetszik. Ez a nyilak a numpadban egyenesen gagyi.
-
A Roccat egy új márka de olyan drágák a termékeik,hogy nagyon nem fognak elterjedni.
Ráadásul szerintem teljesen átlagos cuccokat gyártanak -
Látom, nem vagyok egyedül, azzal, hogy nem sok értelmét látom.
ps.:létezik minőségi bill, magyar kiosztással?
-
nyunyu
félisten
Ezt barmelyik billzet tudja, eleg megnyomni a NumLock-ot.
-
D.Orion
veterán
A billentyűzetről további képek megtekinthetők a galériában. <> A link 404.
-
LackoMester
addikt
hát nemtudom....tény nemrossz de hasonló minöségben ott a Razer Arctosa,ami már 40-45 euróért kapható..ami jobb választás mindenképpen
(igaz az rendes kiosztású)
-
Bici
félisten
Utálom azokat a billentyűzeteket, ahol a nyilak felett nincs hely a Del-End-PgDown gombok között. Mindig mellényomok.
Tetszik ez a bill, de így nem venném meg. -
Quan-Chi
őstag
nekem tetszik ez a bill, bár a 60 eurós árat kicsit sokallom ! az itthon 20K-t jelent! bár a Logitech csodák mellett már nem is olyan drága
... a numpados dolog jó lehet a balkezes kolegáknak
-
mephi666
nagyúr
én is erre gondoltam, hogy aki jobbkezes és megszokta balra a wasd-t és jobb kézre meg az egeret, annak szokatlan lehet visszaszokni a bill. másik oldalára... én meggondolatlan módosításnak találom... de legalább világít
ui: munkára meg egyenesen szörnyű lenne, mert pl ha manőverezik az ember mondjuk egy excel táblában, akkor szerintem leggyorsabban úgy lehet haladni, ha az ember a kurzornyilakkal ugrál a cellák között, közben meg a numerikus részen csépeli a számokat...
-
Móci
addikt
Nem néz ki rosszul, de pl. nekem értelmetlen lenne, hiszen WASD-vel játszom. Nem a numpadon. Azért vagyunk így egy páran...
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Milyen routert?
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tippmix
- Renault, Dacia topik
- TCL LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Gigabyte GeForce RTX 4080 SUPER AERO OC 16G videókártya
- ASUS ROG STRIX X570-E Gaming WiFi Alaplap
- Intel Core i7-14700K 20-Core 3.4GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor! BeszámítOK
- THX Onyx fejhallgató erősítő (DAC Headphone Amplifier)
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!