Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MBazsee
tag
Konkrétumokat nem tudok mondani, de a képe szerintem szép, valamint a színek is elég élénkek. Nem sokáig használtam, talán 2-3 napot, szinte csak kipróbálás volt.
Azért adtam tovább, mert előtte egy héttel vettem az MSI-t, a VX-1000-et meg egy oktatáson kapták a résztvevők.Sajnos még próbaképet sem tudok linkelni...

-
MBazsee
tag
A VX1000-es tényleg jó, már bánom, hogy továbbadtam.
Most ilyenem van: [link]
Sajnos a képe nem a legszebb, a színek nem olyanok, mint más kamerán, de van rajta éjjellátó funkció, infravörös leddel, az viszont megfelelő.Megfigyelő-kamerának lenne jobb, de ahhoz meg a kinézet nem passzol

-
hétalvó
addikt
saturn,11k
-
waverider
senior tag
a kompaktsága rendben van nagyon
de az ára picit magas sztem. a tudásához képest
-
hétalvó
addikt
Nekem egy VX1000-esem van nagyon ajánlani tudom csak mindenkinek.
0,3 nem gond, szép képe van. Azért tegyük hozzá a beépített mikrofon usb kábelen csatlakozik a géphez, egyszerű és nagyon praktikus megoldás.
Mindenkinek csak MS kamerát szoktam ajánlani.
-
Hombár Jenő
csendes tag
A "lényegről" sajnos leírásból, paraméterekből nem lehet tájékozódni - árakból egy kicsit, egyéb, a leírásban szereplő ígéretekből szintén egy kicsit, tesztekből, review-kból pedig sokkal jobban. Ugyanis annál a jellemzőnél, hogy hány gigapixeles, százszor fontosabb, hogy:
- milyen a valódi felbontása,
- kevés fényben mennyire zajos, milyenek a színei (némelyik annyira mosott, hogy egyszerűen ocsmány benne az ember arca),
- milyen a dinamikája, vagyis milyen fény-árnyék különbségeket képes visszaadni (ellenfényben, lámpával való világításnál elég fontos; tipikus probléma, hogy a sötétek nagyon sötétek, a világos részek meg kiégnek, nincsenek részletei).
Aztán az optika élessége - a kicsik és olcsók a szélük felé nagyon homályosodnak -, a fókusz - pl. a fix vagy kézzel tekerős is lehet igen jó -, hogy vibrál-e, összeszedi-e a környezetben található elektromos zavarokat stb. Más most nem jut eszembe. :-) -
shtml
őstag
Az 1.3 Mpixel már jónak számít, de ez valószínűleg csak interpolált képméret és a szenzor csak VGA felbontású. Mikrofon van benne, ez látható a képen.
Én ennek az árából nemrég 3 webkamerát vettem (Creative), szintén beépített mikrofonnal. A minősége so-so, de Skype-ra bőven megfelel.
-
plus44
veterán
Nem vagyok túl nagy szakértő a témában de még nem volt ilyenem és kellene egy jó. Az lenne a kérdésem hogy az 1,3 mp mennyire jó képügyileg mert nekem az kell hogy a kép jó legyen plussz hogy mikrofon is van benne vagy az külön kell hozzá venni??
-
Depression
veterán
Hát én 14k-t tuti nem adnék egy ilyenért, csak mert Microsoft van ráírva.
-
liksoft
nagyúr
Szép. Már megint ugyanaz a bélés új házban, tehát forradalmian új. Mint az is, hogy az eszközhöz tartozó driver-en keresztül az OS támogatott perifériaként képes kezelni. Ugyanis akármilyen tisztességes alkalmazás a perifériákat illik, hogy kezelje, ha azok szabványos OS csatlakozáson keresztül elérhetőek.
Vagy az az új, hogy ez a fentieket valóban tudja? (Kompatibilitás?)

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest