- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
zlin
tag
Nekem is a Bátyja van ennek a miniMe-nek, nagyon szeretem! Sokat levesz az ajtó úgy summa a zörejekből, főleg a vinyó hangjaiból.. Azt gondoltam, ez olyan 25 körül lesz, és azt is kicsit sokalltam volna érte!
Jó dolog, hogy van utód !"Nancy baba, kapok egy kis sört ?"
-
kircipeti
senior tag
válasz Johnny Cage #31 üzenetére
Koszi a valaszokat mindenkinek! Igen, engem ez az utemes morajlas zavart rendkivuli modon, de keszitettem sajat winyotartokat 5.25" helyre szerelve (obibol kb 300Ft-bol osszejon ). Foleg ez erdekelt, hogy mit kezdene ezzel a P182, mivel oda a speci tartoimat elegge gyalazat lenne beszerelni meg keves 5.25" helye is van.
Elrendezesben a Ninehundred tetszene a rengeteg 5.25" miatt, de az meg nem zajszigetelt. -
Johnny Cage
addikt
válasz kircipeti #24 üzenetére
Nálam P180-ban van egy 40 gigás Seagate Barracuda meg egy 500 gigás nidec motoros (a zajosabb) Samsung vinyó.
A seek-elés hangját abszolút nem hallani, de először egy ütemes búgást tapasztaltam, amiről aztán később kiderült, hogy a két vinyó fordulatszámának különbségéből adódik - külön rekeszekbe költöztettem őket és azóta nem hallani semmit, a vinyók abszolút némák, nem tudnám megmondani, hogy mikor töltenek és mikor nem.
-
simonzé
addikt
Szép ház, de számomra a DVD kivétele előtti ajtónyitás, majd az azt követő ajtóbezárás elképzelhetetlen és baromi felesleges lépésnek tűnik. Szóval le az ajtóval!
I don't fit in. I fit out.
-
Ste
addikt
a méretei alapján egy nagy torony értével vetekszik
az armorom volt ennél picivel nagyobb és még táncolni is lehetett benne egy atx lap mellett
ebbe "meg csak" matx? -
.mf
veterán
A méretek el vannak írva - ahogy a többiek is megjegyezték, egyrészt a külső méretek, ezen kívül a felső ventillátor nem 120mm-es, hanem 200-as.
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
törölt tag
-
proci985
MODERÁTOR
a mérete nekem is picit nagynak tűnik. mondjuk lehet azoknak szánják, akik micro lapot akarnak laptop procival, tehát minimális áramfelvétel és hőleadás. a passzív táp tehát nagyon jó ötlet;> viszont megtartja a bővíthetőséget és az egyszerűbb szerelhetőséget a méretek miatt. eléggé specális, de nekem jónak tűnik.
alulra szerelt táppal inkább a 4pines csatlakozóval (tehát a prociéval) van gáz. jelenleg egy CM690esem van (táp alul) p5k + fsp 500W táp társasággal. ezzel nem is lenne baj, ha nem egy x800gto+sb x-fi fatality pro gamer lenne a slotokban (mindkettő kb egy méretű, és nem épp alacsony... x-fi a legalsó slotban bővíthetőségi okok miatt). a tápot speciel meg kellett fordítanom, mivel nem volt hosszabbító kábelem. a 20+4es viszont lazán elért a helyéig. mondjuk hangkártya nélkül/alacsonyabb kártyával nem lett volna baj. eddigre természetesen már túl voltam a kábelmanagementen (alsó ventihely betöltve), szóval nem voltam ideges
viszont pozitívum, hogy ha nem moduláris a tápod, viszont újabb (50millió kábel), akkor a nemkellőeket begumizva el lehet rejteni egyszerűen a ház aljában, kisebb a káosz és jobban ki lehet használni a helytömeget.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Szlovi
senior tag
Nagyon pofás ház lett, bár az alulra szerelhető táp kicsit furcsa nekem. Bírnák egy ilyet magamnak,remélem elfogadható árok vesztegetik majd.
-
xedos
addikt
Mini-micro?
Ez a ház szerintem tök átlagos méretű -normál ATX lapokhoz!
Micro atx-es lapnak böhöm a ház! Oda max 30x30-as való... -
boba6
senior tag
-
Adrián29
aktív tag
Ez nagyon szép lett,tetszik.
-
Goose-T
veterán
Hát ez bazi nagy. A munkahelyen most egy Dell Optiplex GX745-öt használok (small form), ha épp venni akarnék otthonra is egy desktop gépet, annál nagyobb biztos nem kéne.
[ Szerkesztve ]
Eladó gitárok: https://tinyurl.com/yc7pawkr *** Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar
-
Sidaries
őstag
Nekem a nagytestvére van és nagyon szép és jó. A tápkábellel meg semmi bajom nem volt.
I am the Visionaire, follow me if you dare...
-
]Phobos[
senior tag
Ez most miért is micro
Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!
-
Obi-1
őstag
Pofás kis viskó, még a belső tér szinterezésére is figyeltek.
Szerintem az alúlra helyezett táp nagyon jó megoldás, egyszer talán lesz is olyan házam, amely ezt alkalmazza. Azután költhetek még vagy 20k-t egy passzív tápra.
Only a Sith deals in absolutes.
-
Thomas1
addikt
Szép ez a ház, jól mutatna a mostani Chieftec-em helyén, az sem sokkal nagyobb ennél, sőt....
Eladó cuccok: https://tinyurl.com/yayrsbty
-
Pacák
senior tag
Biztosan jó ötlet csuklóból alulra tenni a tápot? Mi van, ha nem elég hosszú a 20/24 tűs kábelkorbács és a user ezért szív? Nem egy szívderítő állapot a vadonatúj rendszer összerakását egy ilyen malőr miatt elhalasztani. Tudom, hogy van átalakító/hosszabító amivel sok-sok centit nyerhetünk a szent cél érdekében -, de rondán fest.
Jaj. Ez az elsőzés az indexes fórumokon is a halálom. Majdnem infarktust kaptam, mikor megláttam a bold szedést felül. Le az elsőzéssel
Nuclear launch detected
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- További aktív témák...
- MSI MAG A750GL 750W Gold Moduláris Tápegység PCIe 5.0 12VHPWR ATX 3.0
- Phanteks Revolt Pro 850W Gold Moduláris Tápegység
- ASUS ROG STRIX 850W Gold White Edition Moduláris Tápegység Fehér
- Mini ITX házikó , beépített táppal
- BESZÁMÍTÁS! 1050W Thermaltake TPG Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest