Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- iPad topik
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
Nyugodtan hasznalhatsz icc-t, keress ra google-n.
Amugy ezekhez mit szolsz?
March – NVIDIA releases updated R195 drivers with the Khronos-approved ICD, enabling applications to use OpenCL NVIDIA GPUs and other processors at the same time
January – Khronos Group ratifies the ICD specification contributed by NVIDIA, enabling applications to use multiple OpenCL implementations concurrently
Nem tudom, szerintem osszekevered a dolgokat, az apple pl. biztos nem az nvidia rossz opencl supportja miatt valt amd-re.
A platformosodasrol az a velemenyem, hogy semmi koze az nv x86 licensz nem letezesenek a diszkret gpu piac csokkenesehez, illetve hogy az igp-k belathato idon belul nem veszik fel a versenyt a diszkret gpu-kkal.
Ezek alapján, ha egy opció bekerül mondjuk egy driverbe, de nem említem meg, hogy az a fícsőr egy konkurensnél már van, akkor én elfogult voltam?
Nem hinnem, hogy minden esetben igy van, de amikor ilyen mertekben favorizalod az amd megoldasat az nv-vel szemben, akkor szerintem igy van. De szokas szerint nem kell velem egyeterteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Yettel topik
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Star Trek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest