Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• lenox

veterán

válasz Abu85 #35 üzenetére

Nyugodtan hasznalhatsz icc-t, keress ra google-n.

Amugy ezekhez mit szolsz?

March – NVIDIA releases updated R195 drivers with the Khronos-approved ICD, enabling applications to use OpenCL NVIDIA GPUs and other processors at the same time

January – Khronos Group ratifies the ICD specification contributed by NVIDIA, enabling applications to use multiple OpenCL implementations concurrently

Nem tudom, szerintem osszekevered a dolgokat, az apple pl. biztos nem az nvidia rossz opencl supportja miatt valt amd-re.

A platformosodasrol az a velemenyem, hogy semmi koze az nv x86 licensz nem letezesenek a diszkret gpu piac csokkenesehez, illetve hogy az igp-k belathato idon belul nem veszik fel a versenyt a diszkret gpu-kkal.

Ezek alapján, ha egy opció bekerül mondjuk egy driverbe, de nem említem meg, hogy az a fícsőr egy konkurensnél már van, akkor én elfogult voltam?
    Nem hinnem, hogy minden esetben igy van, de amikor ilyen mertekben favorizalod az amd megoldasat az nv-vel szemben, akkor szerintem igy van. De szokas szerint nem kell velem egyeterteni.

Új hozzászólás Aktív témák