Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Amellett, hogy teljesen egyetértek veled, azért akárcsak az IPnél minden kétséget kizáróan itt sem azonosítható a felhasználó (bár az MSnek tök mindegy ki cheatel/ír olyat ami nem tetszik), épp elég ha a gépet tiltja ki.
Ha jön a fekete autüó is, akkor már látom a koldusok nevére írt, "üzembentartóival" (sem!) használt gépeketAmúgy egy ideje visszasírom a 2003-2008-as időszakot, akkor komolyan minden jobb volt az informatikában.
-
-
KROK640
nagyúr
Tehát megveszed a lapot és a procit, és megtudod, hogy az előtted lévő csalt, mert te nem tudsz játszani az adott játékkal.
Nyilván téged nem zavar, - sőt, ahogy írtad, egyenesen nyugtat a tény - hogy akkor anyuci/apuci pénzéből vehetsz másik lapot és procit, de azokat igencsak fogja, akik ezzel lettek átverve.Egyébként PC játékos vagyok 22+ éve, és találkoztam csalókkal, de messze nem olyan sokkal, hogy egy szimpla BANnál többet akarjak nekik ártani.
Szerintem tök elég lenne ha újra megkell vegye a játékot (addigra remélhetőleg rájön, hogy nem kéne megint csalni mert elkapják) nem kell még e-hulladékot is termeltetni vele. -
KROK640
nagyúr
"A limitáció feloldásához vásárolnia kell még egy új alaplapot és processzort, és ezt annyiszor kell megtennie, ahányszor kitiltják a csalásért." - khurva jó lesz, mikor nem csak azért kell aggódni, hogy működjön a gép, de hogy ki se legyen tiltva sehonnan ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Microsoft biztonsági fejlesztéseivel nemcsak egy csaló játékos profilját lehet kitiltani, hanem a teljes gépét is.
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, RTX 4050, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest