Hirdetés
- Törvényben kötelezné az USA a hazai AI igények elsődleges kiszolgálását
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Szemez az Intel gyártósoraival a Qualcomm
- OLED TV topic
- Egérpad topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- MILC felhasználók szakmai topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Androidos fejegységek
Új hozzászólás Aktív témák
-
pakriksz
őstag
válasz
#06658560 #224 üzenetére
Mi van most az osztrák állammal? Semmi extrás, csak egy tipikus nyugati állam ami nem szenvedett megszállástól az utóbbi 60 évben mi. Kb ugyanolyan szinten van mint a többi hasonló. Svájc az ami kiemelkedett, és csak és kizárólag önerőből, úgy hogy régen sem volt gyarmata.
Japán is nehéziparral indult be.
Kevésbé az oktatástól, inkább attól függ egy ország fejlődése hogy kik vezetik... Lásd olaszországot a maffia vezette, és most hol vannak. Minket az elvtársi maffia vezet még mindig, és sehol sem vagyunk. Az az ország fejlődik ahol van felelősségük a politikusoknak, lemondanak ha kell, félnük kell ha mutyiznak a dutyitól VAGY van olaj.
Nekünk egyik sincs. A "nyugati" országoknak az első van, a "keletiek"nek meg általában olajuk van
-
pakriksz
őstag
"Leírhatjuk a hazai informatika oktatást, mert a legtöbb helyen tényleg kritikán aluli. Bár, ahová most járok, egy felsőfokú képzésre a tanárok naprakészek ezen a területen, fiatalok, mindent elmagyaráznak, elégszer van számonkérés és megkockáztatnám, hogy a legtöbb egyetemistánál, akik ezen a területen tanulnak több és jobb tudása van a csoportomnak."
OKJ-re gondolsz? Arra én is jártam, meg később főiskolára amit fél év után otthagytam (nem a gábordénes volt...), és én személyesen láttam a különbséget, ami ég és föld volt... és nem a főiskola javára...
-
pakriksz
őstag
színvonal? LOL a magyar informatika oktatást nem kéne színvonalnak nevezni. microsoft vásárló, és kattintódroid kiképzésnek inkább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Előrendelhető a Meizu 22
- Autós topik
- One mobilszolgáltatások
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- HP 15S FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest