Hirdetés
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Az Inteltől – nem csak az Intelnek
- Alice Recoque-kal mutatná meg Európa hogyan kell szuperszámítógépet építeni
- Pokolian jól elrejtette egyik leghasznosabb hardverét az Intel
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Steam Deck
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
vOrOn
tag
Max a nagyobb felhasználói tábor miatt alakulhatott ki ez a nézet.
Azt vettem észre hogy valójában a gond szimpla (pofátlan|tudatlan|lusta|görbekezű|turbógenya) elhasználó létből fakad.
Ennek a típusnak nagyobb részben tökmindegy mi alatt nem tud önállóan dolgozni, max elállítani (de azt meglepően nagyon, találékonyan és hatékonyan) valamit, nem bír esetleg értelmezni, na meg megjegyezni akár anyanyelvén írottat vagy hogy minek a szerelésével, beállításával zaklasson másokat.Mint dolgozónak nincs semmi kedvem és késztetésem bárminemű keresőkben kutakodni hogy a gonosz Lotus Notes vagy húdekasza JDE elcseszett keveréknyelvű hibaüzenetei mikor kinek is mit is jelentenek és vajon melyik oldalról mely oldalra szólóan jelentkeznek.
Amióta dolgozok - legkevesebb gondot az OS okoz(ott). Mindegy hogy cspuksz vagy win."Otthoni" környezetben pedig többet "biztatnak" tévédobozszputnyikcsatorna vagy minél olcsóbb (kábé ezért is naon "szeressük" tépett linket és az eszközt "rásózó bó'tosokat" mint a szart) "rúter", "vifi" beállításával.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - R7 5800X, RTX 3070 és 16gb RAM + GARANCIA
- Gamer Pc - Ryzen 7 3800X, RTX 3060ti, 16gb RAM
- Acer Nitro 5 Gamer Laptop - 15,6 FHD IPS 144hz/ i7 10750H/ 32GB RAM/ RTX 3050Ti/1,5TB SSD
- Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- Samsung Odyssey G9 49" Oled 240Hz G-Sync, FreeSync VRR Gamer monitor Eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én is tök analfabéta voltam ezekhez, de megtanultam, mert érdekelt, és mert látom benne a jövőt