- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
- Október közepétől kezdi el megoldani a PC-s játékosok gondját a Microsoft
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- SSD kibeszélő
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Steam Deck
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Részt vettem a nagyrabecsült közoktatásban."
Én is, de érdekes módon, én elég sok mindent megtanultam közben... Volt, ami hasznos, volt, ami csak annyira hasznos, hogy a bölcsés pipiknek lehessen vele imponálni
Szép dolog a lázadás, de csak amíg gondolkodnak is közben.@somogyib :
""Egyetemen el lehetne várni, hogy munkába állás után ne legyen MINDEN új."
Az egyetemen nem egy megadott cégnél lévő megadott munkakörhöz szerzel tudást."
Valahogy így.
Adott cégnél mondjuk belső fejlesztésű sw-t használnak, ahogy nálunk is - honnan ismerd?
Bármilyen közjellegű oktatás az alapokat adja meg, fejlődni már az egyénnek kell.@Tikakukac : Amekkora embertömeget a közoktatás kezel, az 50% tök jó arány.
És lehet, hogy te nem használod egy részét, de más meg pont azt fogja, amit te nem.
(Vannak, akik bölcsészek lesznek, vagy biológusok... orvosok...)@Beri : "Így van. Az egyetemen megtanulsz elvégezni tárgyakat."
Szar egyetemen. De mondj pl. tárgyakat, amiknek nem volt semmi haszna számodra, lássuk.
Persze mondhatjuk azt is, hogy minek bármi máshoz is érteni, mint ami a szakmád lesz - hát, azt hívják szakbarbarizmusnak, szűklátókörűségnek.
Természetesen az gáz, ha a szakmai anyagot rosszul oktatják, de ez már nem elvi, hanem gyakorlati kérdés, ebben egy csomó itthoni felsőoktatási intézmény elég sz*ul áll.@dajkopali : Én nem jártam jó iskolákba, sohasem. Ennek ellenére pl. van munkám, pár olyan ismerősömmel szemben, akik nagyon jó iskolákba jártak...
Nem csak az iskola számít, hanem az is, hogy mit teszel hozzá saját erőből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
- Október közepétől kezdi el megoldani a PC-s játékosok gondját a Microsoft
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Projektor topic
- Fotók, videók mobillal
- Formula-1
- BestBuy topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Új DDR5 Gamer PC i5-12-14000F -ig/RTX 5060 + 11 Féle VGA/500Gb - 2Tb SSD/16-32Gb Ram 2-4Év Gar
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG Strix SCAR II RGB i7-8750H NVIDIA RTX2060 6GB GDDR6 16GB DDR4 512GB + 1000GB gamer laptop
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo S510 tower, i5-6400, 8GB DDR4, 500GB SSD Samsung 970 EVO, 500GB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB SHARKOON RGB Slider ADATA 600W
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest