Hirdetés
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Thermalright tulajok topikja
- iPad topik
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Kétszáznál is több játékhoz hozta el az FSR Redstone-t az új AMD Software
- Hamarosan "kémkedhet" az NVIDIA a saját GPU-i után?
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Részt vettem a nagyrabecsült közoktatásban."
Én is, de érdekes módon, én elég sok mindent megtanultam közben... Volt, ami hasznos, volt, ami csak annyira hasznos, hogy a bölcsés pipiknek lehessen vele imponálni
Szép dolog a lázadás, de csak amíg gondolkodnak is közben.@somogyib :
""Egyetemen el lehetne várni, hogy munkába állás után ne legyen MINDEN új."
Az egyetemen nem egy megadott cégnél lévő megadott munkakörhöz szerzel tudást."
Valahogy így.
Adott cégnél mondjuk belső fejlesztésű sw-t használnak, ahogy nálunk is - honnan ismerd?
Bármilyen közjellegű oktatás az alapokat adja meg, fejlődni már az egyénnek kell.@Tikakukac : Amekkora embertömeget a közoktatás kezel, az 50% tök jó arány.
És lehet, hogy te nem használod egy részét, de más meg pont azt fogja, amit te nem.
(Vannak, akik bölcsészek lesznek, vagy biológusok... orvosok...)@Beri : "Így van. Az egyetemen megtanulsz elvégezni tárgyakat."
Szar egyetemen. De mondj pl. tárgyakat, amiknek nem volt semmi haszna számodra, lássuk.
Persze mondhatjuk azt is, hogy minek bármi máshoz is érteni, mint ami a szakmád lesz - hát, azt hívják szakbarbarizmusnak, szűklátókörűségnek.
Természetesen az gáz, ha a szakmai anyagot rosszul oktatják, de ez már nem elvi, hanem gyakorlati kérdés, ebben egy csomó itthoni felsőoktatási intézmény elég sz*ul áll.@dajkopali : Én nem jártam jó iskolákba, sohasem. Ennek ellenére pl. van munkám, pár olyan ismerősömmel szemben, akik nagyon jó iskolákba jártak...
Nem csak az iskola számít, hanem az is, hogy mit teszel hozzá saját erőből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- A részvénypiacot is kilőné az űrbe a SpaceX
- Thermalright tulajok topikja
- iPad topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ASUS ROG PG39WCDM Ívelt Gamer Oled Monitor!39"/2k ultrawide/240hz/0,03ms/Gsync-Freesync/Type-C/!
- Akciós! Makulátlan MacBook Pro 16" i9 16GB 1TB 5500M asztro szürke részletek a leírásban.
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite megkímélt állapotban eladó!
- WACOM INTUOS Pen & Touch S - Digitalizáló rajztábla
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 WIFI R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- HP Thunderbolt 4 kábel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest