Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
GoldhandRent #11 üzenetére
Köszi, minden ötlet jöhet.
Lehet, hogy ez már nagy lesz nekem. -
imikee
tag
Hát nem is tudom....... mugen2 volt most thermalright axp-100 muscle a mini ház miatt
ezt a ledes mizériát még mindig nem értem.
-
Lacok
őstag
Most, hogy már van rajta LED jobban is hűt.
-
Astroboy
őstag
PC fronton évek óta nő azon gyártók száma, amelyek megpróbálják meglovagolni ezt az un. "gamer" vonalat.
Arra azonban még egyik sem jött rá, hogy pont ezekkel a bazári LED-es sz@rokkal ijesztenek el sok jó ízlésű vásárlót.
Azonban biztosak lehetünk abban, hogy sajnos van piaca, különben nem lenne ilyen divatos manapság...Én már azon gondolkodtam a minap, hogy az AMD és az Nvidia után betörnek a részvénypiacra az idei rekordbevételt elkönyvelő kínai LED gyártók is.
-
LLKobe
veterán
Addig nem veszek amíg a heatpipe-ok nem világítanak egyenként 16 millió színben. Engem nem b*nak át
-
Aha, jó... Pont olyan, mint a többi, cserébe legalább ez nem rgb.
-
tserrof77
őstag
válasz
GoldhandRent #10 üzenetére
Én is kétszer elolvastam, mert picit félreérthető. Ha máshogy tagolva olvasod, akkor kijön belőle, hogy a 214 szériába jönnek a hűtők. És nem a gyártó a piacra
Én amúgy kedvelem a hűtőiket, az olcsóbb szegmensben jól teljesítenek ár/érték arányban (és mindezt korrekt levegő szállítással és alacsony zajszinttel).
-
GoldhandRent
őstag
válasz
noPublicFG #9 üzenetére
Nekem egy hasonlo van, szinten ID cooling. 6600k-t 4.4ghz-en kellemesen lehuti. Az ara is baratsagos
https://www.pcx.hu/id-cooling-se-213v2-processzor-huto-842477 -
GoldhandRent
őstag
Volt mar ID-Cooling cpu huto, de sebaj... Most szalltak a piacra, tenyleg... Mint a gigabyte beszall a procihutok piacara
-
-
total90
veterán
Nekem volt időszak, amikor a karácsonyfa jött a gépem kérdezni, hogy honnét van a világítás.
Aztán egyből váltottam minimálra, majd laptopra és mellé konzol. Azóta is elégedett vagyok.
Szerintem még mindig nagy a közönség, akit ez érdekel. Engem nem hoz lázba.
Én imádtam a minimál stílust, CM Z600 passzívan, alatta először a Q6600, majd az i720. Szép idők voltak 😬 -
törölt tag
Phffúújj, de ronda be nem tenném egy gépbe!
Amúgy teljesen jogos mind két hsz. de most őszintén... magyarázd meg egy butítható fiatal fiúkának, hogy ha nem "zőőd" akkor nem fogja támogatni a pshyx-et a csudijó nVidia kártyád.
Hidd el így van, csináltam róla tecső vidit és hesstegeltem minden hova, szóval tényleg igaz.Sry... nem bírtam kihagyni.
-
--HARDCORE--
senior tag
Minden napra egy gagyi cpu hűtő, vagy világítós tápegység és 5db 130ezres telefon (ami most csak 40-70 kiínai Jüanban....) és mind ugyanazt tudja mint a 6 hete megjelent cikkben a többi.
Egyre inkább csak azt látom, hogy mennyi fölösleges terméket gyártanak a gyártók... és persze azt sem fillérekért adják ám. Emellett ami hasznos lenne, le se gyártják. Vagy ha igen 1 millióért.
-
Borisz76
nagyúr
Na igen...az már régen rossz ha valaki szín alapján választ hűtőt.
Én a Noctua NH-D14-t nem a színe miatt vettem....
-
elithun
őstag
Ahelyett, hogy lenne egy modell, de 16 millió színnel? Kell így a fenének.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az SE-214C három változatban lesz elérhető, de ezek között az egyetlen különbség csak a világító LED színe lesz.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sorozatok
- Milyen videókártyát?
- Automata kávégépek
- Hobby elektronika
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Asustor NAS
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- ASUS Prime 750W Gold Fehér / White Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Garanciális LIAN LI O11 Vision E-ATX TG fehér
- Corsair Hydro X series XD5 white bontatlan
- Garanciális Corsair Sursa RM750 750W 80 PLUS Gold (CP-9020231)
- Újszerű iCUE H100i ELITE CAPELLIX RGB - Corsair iCUE H115i ELITE CAPELLIX RGB Processzor Vízhűtés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Kèszen állsz a játèkra? 0% THM rèszletre is!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest