- SSD kibeszélő
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen nyomtatót vegyek?
- RAM topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
- Játékra (is) szánt, ultraszéles OLED okosmonitorok az LG műhelyéből
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Készen áll az első 2 nm-es gyártósorok beindítására a TSMC
Új hozzászólás Aktív témák
-
RPee
csendes tag
Sziasztok!
Nekem az lenne a kérdésem hogy egy 8 gigás kingston pendrive-ra mennyi adat fér rá.Ezt azért kérdezem mert nekem nem enged 7 gigánál többet rárakni még talán annyit se. Vigyem vissza vagy ez ilyen és ennyi??? -
Vertigo18
addikt
Megoldás:
Mindenki álljon át Linuxra, és vegyen Kingstont...
De most komolyan, valóban igazad lehet, dehát azért van választék (XP-Vista-Linux; Kingston-Samsung-PQI), hogy mindenki azt vegye, ami tetszik. Aztán kipróbálja, levonja a következtetést, majd megáll annál, ami neki a legmegfelelőbb...
Lehet, hogy ez pont a Linux-Kingston páros lesz...
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
szuper-t
őstag
Ezzel csak 1 baj van aki vistat használ számoljon vele az én Ubuntum a noname cuccokat is felismeri és kezeli ha tehetem Kingston mert ha "meghalna" szó nélkül cserélik lassú?:d baz mire kell? adat tárolásra?:d vagy rendszert akarsz rólla futtatni? írás olyan 10M olvasás 22M
jah bocs ez Linux;)
jó cuccok csak drágák
mi a fenéért nem cserélték vissza a Samsung memóriámat?
jah az nem Kingston volt
először használni kell ki kéne nyírni és ha nem cserélik akk kéne reklamálni
itt legalább a gyártót érdekli a vevők problémájaUi.: Vista bácsi formázta volna az adathordozómat a Ubuntu nyávogás nélkül beolvasta
fika helyett gondolkodni és mérlegelni
asszem ennyi[ Módosította: Bordoi ]
-
floatr
veterán
Na először is szívesen fikázom a vistát, ha szolgáltat rá alapot, és már jó ideje folyamatosan szolgáltat.
Másodszor -- ami a témát illeti -- úgy jön össze a két dolog, hogy a player egyben pendriveként is funkcionál, amit egyébként egyből felismert eddig minden os meghajtóként. És igen: a saját nyilvántartásáról írtam korábban is, régebbi típusú, ha van/volt neked hasonló, akkor nem kellett sokat találgatni.
Ami a közös pont az egészben az az oprencerek eltérő pendrive kezelése. Mint minden usb rádugott szerszámnak, a playernek is, és a kingston pendrive-nak is saját belső kontrollere van, amivel vagy tud az os kommunikálni, vagy nem. A kontrolleren múlik többek közt az h mekkora kapacitású eszközt tud meghajtani, és milyen sebességgel -- a témában jártasabbak nyilván pontosabban is tudják, részemről már elég régen volt a dolog... Szóval emiatt is válogatnak/variálnak a gyártók "összevissza".
A player miatt azért "mertem" ilyent írni, mivel habár az XP bizonytalankodva, de valójában jóval általánosabban kezeli a pendriveokat, addig a vista az általam használt pár eszközt mindenképpen le akarta formázni -- elmlékeim szerint azt írták róla, hogy kapacitás kontra filerendszer miatt. Namost ha az adatvesztés tényét, nem is firtatjuk, annál inkább érdekes, hogy emígy egyben el is tünteti a player működéséhez szükséges állományokat, és valószínűleg az újabb filerendszert sem fogja tudni kezelni.
A kingston cuccal kapcsolatban a magam részéről viccesnek találom, ahogy a vista pendrive kontroller (nem)támogatása visszalépés a korábbihoz képest, de biztos jön majd egy "szaki", aki jól megmondja h ez így sokkaljobbabb, mert ők a (t)rend.
Egyébként a filetranszferhez egy a lejátszón tárolt alkalmazást használok, így nem kell hozzá a meglehetősen ostomba gyári program.
-
kgramm
csendes tag
Nekem volt már sok pendrivom, de régóta egy toshiba 1gb-os a legjobb. Marha gyorsan másol, és a sok kis filet is jól kezeli.
-
Peat;)
veterán
A sony lejátszókhoz külön program kellett (régebbi verziók). Kivéve ha hackelted.
Az új verziók pedig mtp üzemmódban működnek ami azt jelenti, hogy winxp sp2 vagy 3 előtti verziókhoz külön programot igényel a másoláshoz a lejátszó, xp sp3-tól és vistával kezdődve pedig már mtp módban megy, tehát sajátgépnél külön meghajtóként jelzi ki a gép, de pl egy total commanderben nem látni.
Nekem is sonym van, mtp-s, vista és xp alatt is ugyanúgy megy. És sosem hallottam ilyen problémáról hogy valakinek leformázta volna és nem saját rendszerben tárolja a fájlokat, így neked kizárólagos alapon régi fajtád van. Oda meg alapból külön program kell és nem látezik olyan win hogy bedugod és megy azonnal.
Így nem tiszta számomra a pendrive alapjáratú működőképtelensége és a lejátszó esetének egy kalapba vétele, hacsak nem vista fika volt a közös pont, ami többynire ki is derült.
[ Szerkesztve ]
-
floatr
veterán
Szvsz a gyártó nem biztos h tehet róla, hogy a vistából kifelejtették a beépített támogatást (miközben az XP teljes magabiztossággal használja), és van olyan béna, hogy nem is tud keríteni hozzá telefonos segítséget. Ez kicsit olyan erőfölényes piacalakításnak hangzana egyébként...
A magam részéről a vistát inkább csak tech preview-nak tekintem, mint kialakult környezetnek, de ez más tészta
Az a lejátszó egyébként sony, és az egyetlen problémás pontja az, hogy saját rendszerben tárolja az infókat, nem egyszerű filerendszer szintjén. Ígyhát ha megszűnik néhány file, akkor borul a szisztéma.
Szerk.: egyébként ha jól rémlik a vista amúgy eddig minden usb-n rátolt eszközt formázni akart nekem, bár ebben nem vagyok biztos, mert már régen használtam utoljára
[ Szerkesztve ]
-
John Fowler
tag
-
LJoE
senior tag
mivel vannak mérve ezek az olvasási/írási adatok? milyen módszerrel?
16GB Data Traveler 400 -asom van.
Ezzel egy 1TB-s samsung sata II winyóról másoltam rá illetve róla vissza a winyóra adatokat (nagy fileok 200MB-3,8GB), és 15800kbyte/sec körül volt a pendrive-ra írás elég stabilan, az winyóra másolás (olvasás) pedig 30000kbyte/sec körül (Total Commander szerint)
ez tényleg olyan rohadt lassúnak számít?[ Szerkesztve ]
Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye!
-
Peat;)
veterán
Ez kb olyan mintha valaki gyártana egy fakerekű ferrarit és kiakadna a modern úthálózatra hogy hamar kopik a kerék. Vagy gyártanának egy méretben, 40cm hosszú kotont, mert szerintük ez a méret az átlag.
A kialakult környezetre fejlesztik ki a termékeket jóember, nem pedig egy gyártó egy világszinten jelentéktelen termékéhez fejlesztik ki az uralkodó oprendszert...az az mp3 lejátszó milyen márkájú egyébként? Csak kiváncsiság.
[ Szerkesztve ]
-
floatr
veterán
"Inkább te mint mezei felhasználó azt hiszed" -- ohh pardon, én kérek elnézést, de elméd fényessége legalább már engem is beterít b.szod
"az mp3 lejátszónak meg kell tudni ezt oldania, általában saját szoftverrel, ki is írja ilyenkor hogy kösd PC-re" -- mint írtam, a nyomorult vistája, mint usb storage formázta volna bele az örök vadászmezőkre, bár "van a palyerben is saját formázás, de nem egyszerű megtalálni". Namost kiindulva azokból az arcokból, akiknek eddig supportot adtam, kizártnak tartom h a jómunkásemberek min kétharmada meg tudná oldani saját kútfőből, miután halál automatikusan mindent leokéz, amit az oprencer felajánl neki.
-
John Fowler
tag
Egyetértek JiM Tonic-kal, ma már ez gyenge.
Persze nem használhatatlan, de méretéhez képest nagyon lassú. A tesztelt sebességgel 56 percig tart mire teleírod 32Gb-es pent. A bosszantó, hogy az olvasás sem gyorsabb jelentősen: 42 perc. A 8 gigás Vaultra ugyanez az érték 16 és 11 perc.A vinyóknál megszoktuk, hogy a mérettel általában a sebesség is növekszik, a penekről ugyanez sajna nem mondható el. Persze nem mindenkinek van szüksége ekkora sebességre, ha csak doksikat hurcolászik valaki, arra bőven elég bármelyik tesztelt darab is.
Csakhogy épp ez a lényeg: aki ekkora (8-64G) pent vesz, az feltételezem azért venné, mert ilyen mennyiségű adatot akar rajta rendszeresen hurcolászni.
Szóval ha valóban ki akarnánk használni a termék kapacitását, akkor ez 10-20-60 perc nagyságrendű időt fog elvenni az életünkből rendszeresen. (és ezt szinte meg lehet duplázni: írás-olvasás)
Na erre mondom, hogy ez már talán gáz. Ekkora pent csakis mobilvinyó kiváltására venne az ember, de ahhoz legalább 30 megát kéne olvasnia (efölött ugyis az USB2.0 a korlát), és olyan minimum 15-20-at írnia.A tesztelt penek ennek a felét sem tudják.
ui: Nekem ennél jóval kisebb Corsair Voyagerem van. TC olyan 13-16 mega/sec közötti értékeket mutat íráskor, és 19-20-at olvasáskor. Pedig nem mai darab.
''A kocsmáros ért ehez, mert itt már öltek orvost is -régi étterem'' Rejtő: Piszkos Fred, a kapitány
-
floatr
veterán
Erről susogtam az imént: XP alatt megy, vista alatt meg szaraxik. A difi az, hogy vista "barátunk" nem tartalmaz megfelelő eszközinformációval ellátott drivert az usb-n fellelt eszköz meghajtására. Sokféle vezérlő van ezekben az eszközökben, de az XP eddig max azt mondta nekem h nem garantált az optimális működés, pedig simán tudta használni.
Szóval hail to the vista mert megérdemli
-
rootkiller
őstag
Nekem Kingston DataTreveller 8GB van, de ha szükséges lenne, ugyaniylet vennék, csak 32 vagy 64gb-osat. tavasszal 8e volt (ugyanannyi mint az olcsó kingston), és ez gyors, és tud ReadyBoost-ot. Kingstonból a legolcsobb a jó, ami suliba pár .pas (Röhejes, hogy még mindig Turbo Pascalt tanítanak, aminek a legutolsó verzió velem egyidős) meg .doc fájlt hordozni, meg elhagyni, nekem egy 4GB Kingstont elloptak. Benn hagytam a gépben, és mire eszembe jutott, elvitték.
Artengo TR 990 Pro
-
nagyúr
Hát ki? A MS dolga minden pendrive-ot letesztelni, vagy inkább a gyártó dolga?
Írsz még pár ilyen szépet? Miután megmagyaráztad, hogy nem a pendrive súlyosan átlag alatti sebessége a gond, hanem az időbeosztás, simán várok még pár okos dolgot.
Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
nagyúr
A pendrive sebessége igen, nem a leggyorsabb, de na und? Ha sietek valahova, hát időben elindítom a másolást... Ha erre sincs felesleges 10 perc az életemben, akkor megette a fene. Most komolyan. Erre mit írhatnék?
Ezt a gyerekes szöveget meg fejezd be, ha kérhetem.
-
rTyler
csendes tag
le tudom tolteni valahonnan a DTVaultLock-ot?
vagy valami ugyanilyen elven mukodo progit?
corsair pendriveom van, de az o megoldasuk nem igazan jon be...mod: sorry, megvan
http://www.kingston.com/support/usbflashdrives/downloads/default.asp?s=DTV[ Szerkesztve ]
-
dchard
veterán
20 megát olvas? A korábbi ph-s teszt szerint lehet, de a valóságban a 20 mega inkább csak 10.
Jelenleg 3 darab ilyen van nálam, és mindhárom 10 megánál kifúj, pedig a korábbi itteni tesztben 20megára hozták ki a végét. Ráadásul szétesett mindegyik fél év után.
Annyit ér amennyibe kerül.
Dchard
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
Metalfan
senior tag
Látom nem csak én érzem úgy, hogy ezek nem túl gyors penek. Az a 70-80 KB-os írási tempó... gratulálok. Ennél Mari néni is többet tud, amikor golyóstollal írja a biteket papírra
Nem tudom, hogy a Kingstonnak van-e saját chipgyára, de mindenesetre nem szégyen más forrásból (is) szerezni chipeket, ha azok jobbak... -
Skizz
addikt
Szopni nem szopok, szülni se szoktam gyakran. A legegyszerűbb megoldás, hogy bedugom a gépbe, ezzel még izzadni sem kell. Az, hogy a Vista drivert kér egy pendrájvhoz, azon nem kéne elcsodálkozni. Utálja az USB-t, ez köztudott dolog. Én a P35-DS3 ich9 driver installja és 2 restart után is kapom az üzeneteket a nem megfelelő driverek miatt, ugyanis pikkel az USB-re. Ettől függetlenül még gondom nem volt vele, de ha lett volna, valószínűleg nem a pendrájvot hibáztatom.
[ Szerkesztve ]
-
efi99
őstag
Ilyen DTVaultLock-szerű programot nem tud ajánlani valaki, amelyik minden pendrive-on megy?
Tehát, hogy csinálna egy rejtett meghajtót ami idegen gépen csak a szoftverral nyitható meg, de a saját gépemen viszont automatikusan látsszon. A legtöbb jelszavas USB titkosító program csak annyit tud végül is, hogy kódolja a fájlokat/mappákat, de ki a franc bírja állandóan kivárni, mire több gigát be vagy kikódol?Annyit dolgozom, hogy lassan már az ivás rovására megy.
-
twollah
nagyúr
"De nem ez volt a lényeg, hogy drivert kér a vista, az xp pedig nem, hanem, hogy akkor most selejt e a pendrive, mert a vista drivert kér?"
Tudod mi a selejt az elkurt Vista az.
"amúgy hogyhogy nem töltött le drivert ótómatán a vista?"
Probalt a draga, de nem talalt semmit.
A tevedesek elkerulese veget, nem valami hazi osszeganyolt (Sanyika's Windows Vista Ultra Speed Edition of Local Recreation Ground) Windows volt, hanem egy jogtiszta OEM Vista.
[ Szerkesztve ]
-
Kinder
senior tag
De nem ez volt a lényeg, hogy drivert kér a vista, az xp pedig nem, hanem, hogy akkor most selejt e a pendrive, mert a vista drivert kér?
amúgy hogyhogy nem töltött le drivert ótómatán a vista? <--- ezt még a szerkesztésed előtt írtam.
szóval nekem ilyen gondom még nem volt, ezért nem szákszolom a cég termékeit.
amíg...[ Szerkesztve ]
-
twollah
nagyúr
A Vista egy pendrivehoz drivert ker? Naneeee....
Es rajtam kivul meg a vilagon jo par embernek.
A gepet megjarta egy 1, 2, es ketto, harom 4 gigas pendrive, de a 8 gigas elbukott.
Na akkor most mi van
Fekete magia?
Turani atok?
Lamer vagyok?
Vagy csak a Vistanak egy ujabb rossz pillanata?Amugy te honnan varazsolsz elo egy pendrivehoz drivert amikor nem is kell(ene) hozza?
Szulsz?
Izzadsz?
Szulsz, mert akkor izzadt is.
Vagy kiszopod a kisujjadbol.A neten van a problemara megoldas, de az mar szinte a fekete magia hatarat (ejfelkor, teli holdas ejszakan frissen asott sir mellett, fekete macska teteme felett mormolj parat es masolj ide, oda dolgokat a Vistan es talan mukodni fog a pendrive) surolja.
Mindez egy elkurt pendrive miatt aminek poccre kene mukodnie a fejlettebb Windowsokon.
[ Szerkesztve ]
-
Kinder
senior tag
válasz Jim Tonic #15 üzenetére
Uhh, bocsáss meg Nagymester, hogy válaszom nem elégítetet ki felsőkategóriás Igényeid!
12 db Kingston DDR2 ram járt nálam ( jelenleg is 6 db van 3 gépben ), mind a névleges sebességük felett járatva 24/24-ben soha nem hibáztak, 5 db Pendrive-om van szintén ettől a gyártótól ( Vásároltam ugye mindig a nagyobb kapacitásúakat, a régieket pedig nem adtam el, "jó az még" felkiáltással. ), semmi problémám nem volt velük, pedig nem tegnap óta vannak meg. Jelenleg egy 16 gigást nyüstölök.
A pendrive sebessége igen, nem a leggyorsabb, de na und? Ha sietek valahova, hát időben elindítom a másolást... Ha erre sincs felesleges 10 perc az életemben, akkor megette a fene. -
d4d
tag
Fu de lassu azta mire erre felmásolom azt a pár programot, néhány képet meg a jelszavaimat addigra kihullik a hajam is. Sajnos nem bírok várni 12 másodpercet, nekem ha nem másolja fel 5 alatt fejbelövöm magam. Ennyire fos pendriveokat már..
-
klambi
addikt
áá faja pont vadászok 1 16gb-os pent!
"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
-
stratova
veterán
Eredetileg én is Flash Voyagert-t vadásztam, de nem nagyon akadt már 8gb-os, ami még elment volna árban. Mivel felénk alternatívája se nagyon akadt, megnéztem mit adnak olcsón sok év garral. Végül kikötöttem egy Transcend JetFlash V10 8GB mellett br. 3545Ft-ért 5 év garral. Nagy fájlméretnél hozza a 8MB írási 20MB olvasási tempót (fura mód láttam már tőle többet is). Egyedül a kupakot hiányolom mert ez sajnos kitolós más baj nincs vele.
Sajnos szobatársamnak minden előjel nélkül egy hónapja megfeküdt a 2GB-os 1 éves Kingston-ja (mezei zöld DataTraveler). Kívánom, hogy ne legyen probléma a garanciával. Azóta neki is V10 van, hoztam amíg akciós volt.
[ Szerkesztve ]
-
-
DewiL
senior tag
én hiányolom a tesztből a datatravel hyperx szériát annak van értelme a 30mb/s olvasás 20mb/s írási mellett ezeknek a 10/5-öknek 4-8gb méretnél nem igazán megőszülök mire valamit felmásolok rá...
"I am the beginning... the end. The one who is many. I am the Borg."
-
devast
addikt
Gyakorlatilag azért nem igazán életképesek ezek mert: nézd meg pendrive tesztet [link]
Ez másfél évvel ezelőtt volt. Ha másfél évente harmadára csökkennének az adattárolók sebességei, nem tudom hol tartanánk
Ps: nekem flashvoyager gt-m van, és jó -
VBalu987
csendes tag
Azért én teszteltem volna, hogy a Windows Vista ReadyBoost-ként használva e pendriveokat, mennyi sebességnövekedés, vagyis időmegtakaritást értünk volna el vele.
Amúgy nekem van egy 1 Gigás Kingston Data Traveller 2 Pendriveom, 2006 májusában vettem, teljesen meg vagyok elégedve, pláne azok után, amikor kiráztam a kabátomat, véletlenül a 4. emeletről kiesett az ablakon, s az esést túlélte, s olyan, mintha meg se történt volna az esés, csak egy kis karcolás lett rajta.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Ha értesz hozzá, megérted, ha nem, akkor felesleges magyaráznom.
De érdemes belegondolni, miért is nem kaptak jobb osztályzatot...
Annyit elárulok, egy ilyen sebességű pendrive sokkal olcsóbban megkapható, nem kevésbé neves gyártóktól, hasonló árban meg sokkal gyorsabb eszközök vannak. 12MB/s sebesség nagyon harmat. Példákat is hoztak fel, ráadásul még a Kingstontól is...Érdekességnek megjegyezném, eddig összesen két halott SD-be futottam bele, mindkettő Kingston volt. Azt is illik megjegyeznem, hogy a rá érvényes garancia miatt csomagolás, számla, minden nélkül kicserélték. Igaz, ez Ausztriában történt.
#5: Nem az én dolgom, nem az én profilom. Válasznak igen harmatos volt...
[ Szerkesztve ]
-
hzcs
senior tag
mivel méritek le a sebességét?
-
twollah
nagyúr
Kinston pendriveot soha tobbet az eletben nem veszek.
Anno vettem egy Kingston Datatraveler 2.0 8 gigas pendriveot es nem ismerte fel a jogtiszta OEM Vistam!
Drivert kert!
Azt hittem ott helyben lehidalok.Elotte ugyan ebbol a Kingston Datatraveler 2.0 sorozatbol mar jart a gepben (Acer Aspire 5710Z) 1, 2, 4 gigas valtozat es azokkal nem volt gond.
Es nem elszigetelt esetrol van szo, mert a netet turva masok is hasonloakat szivtak.
Masnap vittem vissza a boltba es kertem vissza az arat.
Ennyit nalam a Kingstonrol.
-
64b0r
aktív tag
Igazán csinálhattatok volna egy sebességmérést a micro reader-ről, úgy, hogy m2 és micro sd van benne. Érdekelt volna, hogy úgy mennyit tud, mert ha tud annyit, mint egy kártyaolvasó, én inkább ilyet vennék, mert kisebb, és olyan gépbe is be tudom tolni a microsd-met, aminek nincs kártyaolvasója. Ha nálatok vannak még a pendrive-ok, legyetek szívesek pótolni. Köszi
Egyébként mintha tényleg indokolatlanul drágák lennének...MOD: Ja, és az is érdekelne, hogy a titkosítás mennyit lassít az adatátvitelen a titkosítós pendrive-oknál. Vagy eleve a titkosított particiót teszteltétek?
[ Szerkesztve ]
On the internet you can be anything you want. It is strange, that so many people decide to be stupid.
-
hemaka
nagyúr
Jó kis teszt, habár én nem használok pendrive-ot, nincs szükségem rá, amit kell feldobot az ipodra is.
Viszont a titkosítás nem rossz dolog, de amilyen áron adják inkább becsomagolom titkosított fájlba, az ingyen van.crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
Mazsika
őstag
igen haszons írás köszönöm szépen! most állok pen vársárlása előtt... ez valamennyire segített bár én is ezt a 150-es szériát néztem de csak a 16gigás kistestvérét! ;)
az első kommentben aki lehúzta az meg is indokolhatná a kis szösszenetét... mert olyan kiváncsi vagyok a véleményére... ja meg arra is hogy neki milyen penje van!?Dáccsika
-
Champipi
aktív tag
Jól mondod Jim. Ezek kakik.
Semmi extra nincs bennük, amit más ne tudna, olcsóbban vagy gyorsabban.
Megfogni két marékra és beszórni a kukába!
Van a Kkingstonnak egy javaslatom: fogja ezeket a lassú vackokat és egy házba csomagoljon két csipet RAID0-ba kötve, és akkor beszélhetünk!
[ Szerkesztve ]
-
azbest
félisten
Az olvasási sebesség elég harmatosra sikerült szerintem.
Ez a kis szutyok 1500ft-os nagy fájlal tesztelve 8MBot ír és 20MBot olvas.
A fekete színű ugyanilyen árú egy kicsit lassabb.Ha nekem nagy pendrive kéne, akkor 2500ft-ért a lila 4 GBosat venném, vagy pedig 5300ért a fekete 8GBos testvérét. TrueCrypt pedig tehető rájuk.
A teszteltek közül a 32GBos a legsimpatikusabb
[ Szerkesztve ]
-
tzsolesz
nagyúr
Azt a kis kékséget de elfogadnám karácsonyra. Köszönjük szépen a kimerítő tesztet. Nem tudom miért, de nekem nagyon tetszenek ezek kis pendrive-ok, igazán dizájnosak.
-
nagyúr
Hát, ezek elég szar eszközök, én ki merem mondani. Drága, de legalább szar.
Titkosításra ott a TrueCrypt, ami nem csak AES-t támogat.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 980 PRO NVMe 2TB M.2 PCIe SSD
- AKCIÓ! 10TB Western Digital DC HC330 HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Toshiba KIOXIA XG8 1TB M.2 Gen4 NVMe SSD! 7000-5600MB/s
- Western Digital 3.5" My Book 16TB - Új, Bontatlan - Eladó! 89.000.-
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest