- Ryzen 5800x
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz Hieronymus #131 üzenetére
A pro-n 2db usb c van(egyik töltésre), 2 db usb 3.0, 1 HDMI , 1 3,5 Jack és egy kártyaolvasó. Nekem ez tökéletesen elég. Egyszer kellet volna a wifi extender beállításához a UTP csati, de a régi laptopon volt az apósnak és megoldódott. 😀
-
veterán
válasz Donki Hóte #111 üzenetére
Nyilván ez a kártyaolvasóra van vetítve. Azt nem tudjuk mekkora haszonkulccsal dolgoznak, ha akkorával mint az alma (a példakép) akkor nyernek.
-
veterán
válasz Donki Hóte #105 üzenetére
A matek úgy is szar... így kihagyták és spóroltak 5 m-t. Beleteszik buknak 5m-t és nyernek egyet az mínusz 4.
A cola az sima lehúzás, bár abból a dobozost szeretem mert abba végig ugyan annyi a szénsav. Leónak jó a 1,75-s is.
A lényeg a lényeg a Xiaominak nagyon jó árarányú termékei vannak, szinte az összes. A Hüvej is ilyen volt anno, de már a samu és az alma nyomába léptek.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Tikakukac #99 üzenetére
A dollárcentes történetet már sokszor hallottam, de ha mondjuk 1 dollár csak a különbség és eladnak mondjuk világon belőle 5.000.000 db-t akkor számold ki mennyit nyernek, vagy vesztenek. Másodika matekkönyv.
Én sem szeretem az ilyet,viszont a matekot megértem pénzügyesként.
-
veterán
Nem nagyon értem, hogy a kis air laptopot miért a 2x annyiba kerülő hüvelyhez hasonlítják? A méretük ugyan az azon kívül nagyjából semmi. Nekem pro van I7 16 GB 256 SSD egyenlőre, mert van ugye benne egy üres hely ahova azt teszel amit szeretnél. 11.11-es akcióba 940 dollár volt bestbuy. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Egy hiba van vele ami megszokást ígényel az angol billentyűzet. Simán lehet rajta játszani is kb 12-15 másodperc alatt elindul a win 10. Abból kínai jön, de kb 15 perc alatt fent volt az új magyar.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Witcher topik
- Honor Magic V2 - origami
- Ryzen 5800x
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Android szakmai topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Escape from Tarkov
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- Razer Blade 16 - i9-13950HX, RTX 4090 (175W MAX TDP!), 32GB DDR5, 2TB SSD, Win11 Pro - GARI
- Ujszeru Lenovo Legion 5 Pro 512GB/16GB/Ryzen 7 7745HX/RTX4060/240mhz Display + 2 ev Garancia.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest