Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Graphics

Jómunkásember

válasz opr #39 üzenetére

NA most értem ide a gép elé ( még a HP) :D

Nagyon kedvelem, tök jól bírja, viszont elérte a hardveres korlátait.

Időközben persze más gépeket is tudtam használni, Thinkpadeket, amiből a régi volt az igazi, újabb HP PRobookokat G2/G3/G4/G5-ösökat is, amik tök jók, de pl szarabb kijelzőt is kaptak, akkor pl egy másiknak most szart be a töltőcsatlakozója, vagy alaplapja, ez még nem derült ki...

Ami a Xiaomiban tetszik, az új generációs processzor, a plusz bővítés. Illetve ha inflációt nézem, akkor kb ugyanoda jutok ársávban.

Szóval, hogyha a HP elköszön, akkor nem tudom tényleg vegyek-e újat. Avagy egy használt minőségi üzletit.

De mivel erősen hajlok a Xiaomi márkára, több termék kapcsán is, így esélyes, hogy ha már van egy laptop hátitáskám :D akkor érdemes lenne megtölteni ezt a saját márkás laptopjával ;]

• _t0Mi_

aktív tag

válasz opr #39 üzenetére

Bár nem nekem szegezted a kérdést, és nem is tervezek laptopot vásárolni, de szerintem egyszerű választ adni a kérdésedre:

Mutass egy olyan alternatívát az említett gyártók portfóliójától, ami nem lényegesen drágább, (mondjuk max 5% árkülönbség), de a specifikációja megegyezik, vagy jobb, ide értve a belső hardveren kívül a tokozást és a panelt is. Ha esetleg találsz ilyet, akkor biztosan átgondolja majd az illető is az opciót! :)

[ Szerkesztve ]

---

• emvy

félisten

válasz opr #39 üzenetére

A Huawei eleg jo arban van.

Nezzuk ossze:
    - X1 Carbon: szerintem az X1 Carbon jobb gep, de joval dragabb. A Huawei kijelzoje egyebkent szerintem jobb (3:2, es nem 16:9)
    - XPS13-nal a Huawei-nek jobb a billentyuzete es tovabb birja akksival (mint a 4K touchscreenes XPS)
    - HP Spectre szeria nekem nem tetszik :D, de egyebkent azok kb. hasonlo kategoriaju gepek
    - T480S sokkal vastagabb/nehezebb/gyengebb a kijelzoje
    - Latitude 7x90 sorozat sokkal nagyobb, nehezebb, vastagabb
    - Surface sorozat dragabb

(Mindegyiket probaltam mar a fentebbiek kozul a Huawei-t is. En is nagyon utalni akartam, de tenyleg szuper gep, nem veletlenul irjak tobb nagy tech oldalon, hogy 2018 legjobb laptopja, including Macbook Pro)

[ Szerkesztve ]

while (!sleep) sheep++;

Új hozzászólás Aktív témák