- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Kindle
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HP EliteBook / ZBook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
NA most értem ide a gép elé ( még a HP)
Nagyon kedvelem, tök jól bírja, viszont elérte a hardveres korlátait.
Időközben persze más gépeket is tudtam használni, Thinkpadeket, amiből a régi volt az igazi, újabb HP PRobookokat G2/G3/G4/G5-ösökat is, amik tök jók, de pl szarabb kijelzőt is kaptak, akkor pl egy másiknak most szart be a töltőcsatlakozója, vagy alaplapja, ez még nem derült ki...
Ami a Xiaomiban tetszik, az új generációs processzor, a plusz bővítés. Illetve ha inflációt nézem, akkor kb ugyanoda jutok ársávban.
Szóval, hogyha a HP elköszön, akkor nem tudom tényleg vegyek-e újat. Avagy egy használt minőségi üzletit.
De mivel erősen hajlok a Xiaomi márkára, több termék kapcsán is, így esélyes, hogy ha már van egy laptop hátitáskám akkor érdemes lenne megtölteni ezt a saját márkás laptopjával
-
_t0Mi_
aktív tag
Bár nem nekem szegezted a kérdést, és nem is tervezek laptopot vásárolni, de szerintem egyszerű választ adni a kérdésedre:
Mutass egy olyan alternatívát az említett gyártók portfóliójától, ami nem lényegesen drágább, (mondjuk max 5% árkülönbség), de a specifikációja megegyezik, vagy jobb, ide értve a belső hardveren kívül a tokozást és a panelt is. Ha esetleg találsz ilyet, akkor biztosan átgondolja majd az illető is az opciót!
[ Szerkesztve ]
---
-
félisten
A Huawei eleg jo arban van.
Nezzuk ossze:
- X1 Carbon: szerintem az X1 Carbon jobb gep, de joval dragabb. A Huawei kijelzoje egyebkent szerintem jobb (3:2, es nem 16:9)
- XPS13-nal a Huawei-nek jobb a billentyuzete es tovabb birja akksival (mint a 4K touchscreenes XPS)
- HP Spectre szeria nekem nem tetszik , de egyebkent azok kb. hasonlo kategoriaju gepek
- T480S sokkal vastagabb/nehezebb/gyengebb a kijelzoje
- Latitude 7x90 sorozat sokkal nagyobb, nehezebb, vastagabb
- Surface sorozat dragabb(Mindegyiket probaltam mar a fentebbiek kozul a Huawei-t is. En is nagyon utalni akartam, de tenyleg szuper gep, nem veletlenul irjak tobb nagy tech oldalon, hogy 2018 legjobb laptopja, including Macbook Pro)
[ Szerkesztve ]
while (!sleep) sheep++;
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Elemlámpa, zseblámpa
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AGM H Max - faék strapakivitelben
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HUN BIll I Cam I W10 I Gari!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- HÚHA MSI Cyborg 14 Hordozható Gamer Tervező laptop -25% i7-13620HS 10Mag 16GB/512 RTX 4060 8GB 144Hz
- MacBook Air M1 8GB/256ssd/Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3949
- ÚJ Asus Vivobook 15 M1502YA - 15.6"FHD - Ryzen 7 7730U - 16GB - 1TB - Win11 PRO - 2 év garancia
- Ingyen Fox! Alienware 18 (i7/32gb/Radeon/SSD+HDD)
- Full HD Lenovo ThinkPad T580 Quad Core i7-8550u laptop 8 GB RAM 256 GB SSD 2 akkumulátoros
- Új ASUS Vivobook Go 15 OLED laptop, i3-N305, 8GB/256GB, Windows11 Home, garanciával
- HP 255 G8 - 8GB/256GB - 15 - WINDOWS 11 Pro
- Asus X415EA / Intel Core i3-10110U / 8 GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest