- Hisense LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ryzen 5800x
- Apple notebookok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Arc Battlemage B570/B580
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
Amikor nyaralok ott pihenek, melót nem viszek, sem tableteket sem laptopokat, és átalakítót sem. A képeket a fotógéppel lövöm, elég kártyája van, feldolgozásig azokon is maradnak a képek, mert ha nyaralok, akkor kikapcsolódom és pihenek.
Nekem egy memkari lementése sem töri ketté a nyaralást, de ez már véleményes.
Eddig nem volt olyan helyzet életem során amikor kellett volna itthon, vagy utazáskor legyen az üzleti vagy magán nekem kártyaolvasó. Lehet az én életem ingerszegény, de azért igen kevés élethelyzet van amikor valaki útoon van és akkor kell neki épp egy sd kártyaolvasó.
Elég sok ilyen helyzet van. Én tudok 6 főt instant, akinél ez elég gyakran helyzet.
Viszont ha igen, a cucc méretei miatt pedig alapos felkészülés alkalmával épp elfér a csomagban, zsebben (pl a micro sd olvasó még a nyelved alatt is) az aminek pedig itthon kiváló helye van a fiókban.
És nem még inkább elférne a laptopban alapból? Nem lenen egyszerűbb, ha nem kéne még egy elhagyós dolgot számon tartani és berakni? Csak nálam veri ez a harangot?
Tehát épp oda lyukadunk ki hogy a vita meddő, mert nézőpont és élethelyzet kérdése. Vannak az akaratos emberek akik egy sd olvasó miatt kifordítanák a világot, és vannak akik inkább megoldják a gondokat amik szembe jönnek. Ezt el kell fogadni. Ezért is zártam azzal, lehet választani másik terméket ha csak ez az ami visszatart a vételtől pl.
Vannak és voltak "akaratos" emberek mindig. És vannak olyanok is, akik megoldanak gondokat. Elfogadom.
Én az az ember vagyok, aki a gond kreálást is szeretné elkerülni. Mert én már csak ilyesmire vágyom.
Másik terméket meg nem fogsz választani. Fentebb fel is lett sorolva, hogy miért és mi áll a jelenség mögött. Ha lyuk vagy dugasz van a laptopon, az nem letisztult, fúj és egyébként is minek. Ha bajod van, átalakítózz, az esztétikus, okos, praktikus, kontakthiba és törésektől abszolút mentes. Én meg ezért zártam ezzel. Tökéletesen látom a piac alakulását és tátott szájjal rohanunk bele abba a bizonyos erdőbe.A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bestbuy játékok
- Hardcore café
- Ukrajnai háború
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- Razer Blade 16 - i9-13950HX, RTX 4090 (175W MAX TDP!), 32GB DDR5, 2TB SSD, Win11 Pro - GARI
- Ujszeru Lenovo Legion 5 Pro 512GB/16GB/Ryzen 7 7745HX/RTX4060/240mhz Display + 2 ev Garancia.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest