Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
saelin
veterán
válasz
Sirandrish #17 üzenetére
Ez elképesztő!
-
asvald
senior tag
mekkorákat lehetett játszani a sárga kazettás nintendo-val annak idején, lehet jobban lekötötte az embert mint a mostani játékok ,azért sajnálom azokat az örömteli napokat
-
RyanGiggs
őstag
válasz
mentoloshypo #15 üzenetére
Úgy, hogy eleve van belőle PC verzió is!!
1989-ben jelent meg!
Sőt! Van neki folytatása is, ami 91'-ben jelent meg!
Jöhetne már a 3. része is, mondjuk 2015-ben! -
Sirandrish
legenda
válasz
mentoloshypo #15 üzenetére
-
mentoloshypo
senior tag
PS4 Plus-ba pont bele illene.
Lehet le is csak rá a Sony... -
saelin
veterán
válasz
BulletBill27 #12 üzenetére
Én nem. Anno a prince of persia úgy felidegesített, hogy vérvörös lett a fejem és majd' kettéharaptam a billentyűzetet. Egynémely régi játék valami bitang nehéz!
-
BulletBill27
aktív tag
Ez marha jó volt
Játszanék is vele.
-
joysefke
veterán
Nah asszem ez jól össze is foglalta a Kill Bill tartalmát, mert ennél több nincs benne.
J.
-
MageRG
addikt
Dehát ez nem is 8-bit, hanem inkább korai 16. A videón is látszik a rajzolt SNES kontroller.
Szerintem átverés. /sarcasm off -
ZooLLeR
tag
Ez nagyon király,erről is a castlevania jut eszembe
-
Findzs
addikt
nagyon jó lett
-
Raysen623
addikt
Akkor játsz azzal....erre nem tudok mit mondani
Én igénylem a szép (de nem csak csili-vili) grafikai megoldásokat, de mellette sokat számít a kezelhetőség, a hangok, a sztoriszál (ha single player). Régen sem volt minden játék kiemelkedően jó, ma sem az. Egyik legnagyobb vágyam hogy a Street Road-ot mai technológiával megoldja valaki.
-
Sirandrish
legenda
Hát ez brutál király
-
Sinesol
veterán
Szép emlékeket idéz fel, a korról amikor még igazi játékok készültek, valahogy ütősebb ez a par perc mint sok üres nextgen jatek trailer...
Valoszinü jatekelmenyben is verne sokat ha lenne belöle jatek -
Grga_Pitic
aktív tag
Zseniális.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Yettel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Anime filmek és sorozatok
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest