Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
válasz
Morden24 #262 üzenetére
Ööö, de ember. Elöbb többen engem néztetek hülyének, hogy viccelek. Akkor most vissza nyal a fagyi, jó? Ha az én munkámat nem becsülik megfelelő munka bérrel, akkor ugye én ha akarom (márpedig nagyon szeretném) se tudom megbecsülni a másikét, függetlenűl, hogy Bill Gates-nek, vagy dr Kiss István-nak hívják. Ha meg mindenkit megfizetnének relative normálisnak nevezhető munkabérrel, akkor ez megint problémákat okozna, hiszen pl rengeteg LCD/plazma TV-t kellene legyártani, meg Audi-t stb, ami ugye akkora környezeti károkat okozna, hogy az már tuti helyrehozhatatlan lenne.
A fogyasztói társadalom, és a demokrácia se tökéletes, és nem is lesz olyan, ami tökélees lenne.
Ja, most vicceltem, vagy nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Macska topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Latitude 5350 13.3" FHD IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Oculus Rift CV1
- Kitűnő állapot!! HP Chromebook x360 13b / 8GB / 256GB SSD / EU bill magyarra matricázva
- Ipad Pro 6th Gen. M2 12.9 Wifi + Cellular
- ASUS TUF A15 FA506 -15,6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB -RTX 3050 - Win11 - 4 év garancia
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3682, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3619
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest