Hirdetés
- IFA 2025: Frissíti Nitro termékeit az Acer
- IFA 2025: Bemutatkoztak az Acer legújabb, Iconia sorozatú táblagépei
- IFA 2025: Acer monitorok triumvirátusa jött a német fővárosba
- Elsőként veti be DRAM lapkák gyártásához a High-NA EUV-t az SK Hynix
- IFA 2025: Az Acer sem hagy minket 720 Hz-es monitor nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johnnyxy27
aktív tag
válasz
szupermacs #9 üzenetére
Tényleg szép és letisztult dizájnja volt...ez hiányozni fog.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
szupermacs #9 üzenetére
Nekem is ez volt a kedvenc Windows-om. RTM óta (2006 ősz?) használtam a 7-ig, soha semmi bajom nem volt vele, még egy teljes hardverváltást (P45 -> X58, úgy kb. mindennel cserésen) is túlélt miután letöröltem a drivereket.
Sajnálom hogy ennyi köpködést kapott, és azt a retek XP-t magasztalták fel amit 3 év alatt tudtak használhatóra faragni a redmondiak... mondjuk valahol érthető, két mag és 2 GB RAM alatt nem futott jól, meg a driverek se voltak a legkifinomultabbak a megjelenés után se, de ez inkább az emberi lustaság következménye volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M-A R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Cooler Master MasterBox Lite5 500W
- Vadiúj videókártyák! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Prime H370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 BitFenix 550W
- Felújított Playstation 4 Slim 11.00 FW + GoldHEN 500GB - Előre telepített PS4 játékokkal
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest