Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
0P1
aktív tag
válasz
Sanchez638 #78 üzenetére
Win Me? Nah, nekem meg a Mistake Edition maradt ki teljesen. Egyszer tettem vele egy próbát, de aztán mindenkit lebeszéltem róla. Na erre tényleg el lehet mondani, hogy a legelhibázottabb és legértelmetlenebb Windows release volt a MS történetében, ezzel szerintem senki nem vitatkozik, akinek volt hozzá szerencséje.
"Nagyon szereted a régi gépekre" alatt azt érted, hogy még mindig installálod ezt a borzalmát valamire? Mire, Pentium MMX 166-ra, 32 MB RAM-mal?
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
Üzleti előfizetők hirdetései
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest