- Az Office-t is elengedi a terméktámogatás nélküli Windows 10-en a Microsoft
- Fagyos hangulatú, Intel B860-as deszkák a Colorful receptje szerint
- AMD Strix Point platformra épül az AOKZOE közelgő kézikonzolja
- NAND flash NAS-ként használható mini PC jön a GMKtec berkeiből
- A Jonsbo legfrissebb kompakt házaiba Flex táp való
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NAND flash NAS-ként használható mini PC jön a GMKtec berkeiből
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az Office-t is elengedi a terméktámogatás nélküli Windows 10-en a Microsoft
- Projektor topic
- Video digitalizálás
- Asztrofotózás
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaUser
addikt
Sőtt, még Etiópiában is azért éheznek, mert valaki anno az is-t vagy most a syno mail server-t használja. Nem ám az van, hogy pl. az otthoni syno mail server jobb uptime-ot fut, mint a havonta hasalo invitel vagy t-online smtp. Meg tőlem mégsem kapnak spam-et, ellenben t-onlinetól dől a spam ezerrel. De jha, ez tényleg rocket science...
''A file-cserélés öli meg a filmipart? Inkább a filmipar öli meg a file-cserélést. 2 hónapja nincsen semmi értelmes film, amit érdemes lenne letölteni...''
-
MaUser
addikt
Miért? Attól félsz, hogy bármilyen vírus azt használná? Nem kell ettől félni, az simán megoldja máshogy, nem vacakolnak azzal, hogy éppen fut-e valahol x-y nas-odon e-mail szerver.
''A file-cserélés öli meg a filmipart? Inkább a filmipar öli meg a file-cserélést. 2 hónapja nincsen semmi értelmes film, amit érdemes lenne letölteni...''
-
MaUser
addikt
Blog lehet jó ötlet. Összeírást köszönöm, jó így leírva látni, hogy nagyjából mennyi az annyi.
Amit még a fenti felsorolásból kihagytam az a telefon appok, bár azért nagyjából minden megoldható webes felületen is épített gépnél.
(E-mail szerver azért jó, mert nincs gond, ha google, t-online, upc, stb. meghal. Mindig lesz smtp-d. Kamera meg tényleg extrának tűnhet, de szinte már nem ismerek olyan ismerőst, akinél még akár csak egyetemista albérletbe is ne lenne kirakva, mert ilyen világ lett. )
-
MaUser
addikt
Talán kb. ennyiből vettem anno a syno-t, szvsz most ennyiért az asustor messze jobb vétel a proci miatt. Számoljunk egy picit, hogy lásd mi a gondja rudi-nak. Kérlek írd le, hogy kb. mennyi időd ment el:
- alkatrészek beszerzése (odút, futár várás, whatever)
- gép összerakás
- oprendszer telepítéseKérlek írd le mennyibe kerülne az alábbi alkalmazások megvétele (nyilván lehetnek ingyenesek is), nagyjából ezeket használja egy átlag user:
- oprendszer
- megfigyelő kamera kezelő progi
- DLNA server
- torrent kliens
- e-mail szerver
- antivírus progi
- fotó szerver
- ftp szerverKérlek írd le, mennyi időbe kerülne bekonfigurálni mindent, hogy akár 5 évig 0-24-ben menjen és ne kelljen hozzányúlnod.
(No offsense, csak kíváncsi vagyok, mert én ezeket végig számoltam anno és olyan ár jött ki a végén, hogy abból egy jobb nyaralás kijönne, akkor meg inkább arra költ az ember. )
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI FPV Fly More Kit - 2 akku - 3-as töltő
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + Új RTX 4070 12GB + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- DJI Mavic 3 / Cine / Pro / Classic drón akkumulátor
- DJI Mavic 3 Classic drón RCN1 távirányítóval - 4/3" Hasselblad kamera +táska +töltő
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben