Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi haladó szinten
- Panasonic LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Már az ASRock portfóliójából sem hiányoznak a tápegységek
Új hozzászólás Aktív témák
-
mad823
őstag
Én azt nem értem, hogy miért létezik még egyáltalán egér hangos gombokkal? Kinek áll ez érdekében?
-
GoldhandRent
őstag
biztos vagyok benne, hogy valamit beáldoztak a kevesebb hang oltárán.
amúgy a kétféle gomb tök nem is hasonlít egymásranekem van egy M590 silent, barátnőmnek egy m220 silent, és egyik sem tökéletes.
az 590 görgője alapból egy hulladék fostubus, annyira inkonztiztens (ugyanakkora mértékű és sebességű görgőmozgatásra random mennyiségű sort pörget - "precíz" nagyításnál borzalmasan irritáló-> nem lehet precízen nagyítani) szar, hogy visszavittem az első darabot "gyári hibás"-ként.. hát nem gyári a hiba, hanem tervezőasztali......
most a jobb pad enyhe nyomásra (nem gombnyomásra, csak enyhe ráterhelésre) elkezdett nyöszörögni.. valszeg a rugója
az m220 görgője nyikorog lefelé görgetésnél, kibaszott idegesítő, és annak is elég inkonzisztens (, hogy 1 sort, vagy 120-at görget egységnyi tekerésre)[ Szerkesztve ]
-
-
Fred23
nagyúr
"1189 x 65,6 x 41,5 milliméteres"
Az már patkányszaurusz. -
mad823
őstag
válasz GoldhandRent #2 üzenetére
WD40?
(Én tegnap egy HP-t javítottam meg, a görgőjének a műanyag kereke elvált a gumiborítástól, ezért "szalajtott", de egy kis pillanatragasztó örökre megoldotta.)
[ Szerkesztve ]
-
fatpingvin
addikt
lehet totál hangtalan egeret csinálni, csak nem lesz kb semmi mechanikai visszajelzésed a kattintásról.
tudom, próbáltam, moddoltam, csináltam. nagyon idegen, nem véletlenül nem terjedt el.A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
mad823
őstag
válasz fatpingvin #5 üzenetére
De a képernyőn azért csak lesz, nem? Na mindegy. (Amúgy pedig lehetne bele tenni egy kis haptic feedback-et, és meg is van oldva. )
-
fatpingvin
addikt
válasz GoldhandRent #8 üzenetére
kis gépzsírt neki és jó lesz az. viccen kívül.
a WD40 nem jó, valami sokkal viszkózusabbat érdemes használni.A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
-
plömplöm
őstag
"a 107,9 x 61,8 x 37,8 mm kiterjedésű, 101,2 grammos alapmodell mellett elérhető lesz a 189 x 65,6 x 41,5 milliméteres, 111,2 grammos M650 L változat is."
vaaagy...
Dimensions
Signature M650 for Business: Medium
Height: 1.49 in (37.80 mm)
Width: 2.43 in (61.80 mm)
Depth: 4.22 in (107.49 mm)
Weight (with batteries): 3.57 oz (101.2 g)Signature M650 for Business: Large
Height: 1.64 in (41.52 mm)
Width: 2.58 in (65.60 mm)
Depth: 4.65 in (118.9 mm)
Weight (with batteries): 3.93 oz (111.2 g)[ Szerkesztve ]
All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!
-
félisten
válasz fatpingvin #5 üzenetére
Mert mikrokapcsolóban gondolkodsz, pedig elég lenne egy gumidóm + szükség szerint segédmechanika, ahogy a laptopok (mármint a jobbak, pl Thinkpadek) esetében is van.
Tök csendes, és kellően taktilis a kattintgatáshoz.Nyilván gamingre nem lenne ideális, mert hosszabb utat tesz meg a kapcsolásig, de minden másra (nekem még gamingre is ) megfelelne.
Cserébe 0 hang. -
fatpingvin
addikt
válasz Jungle Man #17 üzenetére
az ollós is lényegében gumidómos, csak laposabb. én ilyet használok (Cougar 200k, sajnos már nem kapható) és maximálisan elégedett vagyok vele, kizárólag a strapabírása az ami hagy minimális kívánnivalót maga után.
kifejezetten a halksága miatt vettem, nem bántam meg.A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
Busterftw
nagyúr
Fogalmam sincs, sosem volt
-
siposz
aktív tag
Cherry stream 3 van nálam, teljes halk.
-
superg
senior tag
Hasít a Logitech,vez.nélküli irodai egér és nem 1000 dpi
-
thesound
addikt
Jöjjenek csak. Egy m330-am van és nagyon jól megvagyok vele. Gondolkodtam, hogy veszek egyet tartalékba.
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
Aprósólyom
addikt
Logitech mióta használja a Logi megnevezést? Esküszöm azt hittem először, hogy egy olcsósított kínai utánérzésről fogok olvasni.
Jevons paradox
-
plömplöm
őstag
válasz Aprósólyom #25 üzenetére
2015 nyár
All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!
-
O’doyle
csendes tag
Tartalmas opció..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest