Új hozzászólás Aktív témák
-
O’doyle
csendes tag
Tartalmas opció..
-
plömplöm
őstag
válasz
Aprósólyom #25 üzenetére
2015 nyár
-
Aprósólyom
addikt
Logitech mióta használja a Logi megnevezést? Esküszöm azt hittem először, hogy egy olcsósított kínai utánérzésről fogok olvasni.
-
thesound
addikt
Jöjjenek csak. Egy m330-am van és nagyon jól megvagyok vele. Gondolkodtam, hogy veszek egyet tartalékba.
-
superg
senior tag
Hasít a Logitech,vez.nélküli irodai egér és nem 1000 dpi
-
siposz
aktív tag
válasz
Jungle Man #17 üzenetére
Cherry stream 3 van nálam, teljes halk.
-
Busterftw
nagyúr
válasz
Jungle Man #17 üzenetére
Fogalmam sincs, sosem volt
-
fatpingvin
addikt
válasz
Jungle Man #17 üzenetére
az ollós is lényegében gumidómos, csak laposabb. én ilyet használok (Cougar 200k, sajnos már nem kapható) és maximálisan elégedett vagyok vele, kizárólag a strapabírása az ami hagy minimális kívánnivalót maga után.
kifejezetten a halksága miatt vettem, nem bántam meg. -
válasz
fatpingvin #5 üzenetére
Mert mikrokapcsolóban gondolkodsz, pedig elég lenne egy gumidóm + szükség szerint segédmechanika, ahogy a laptopok (mármint a jobbak, pl Thinkpadek) esetében is van.
Tök csendes, és kellően taktilis a kattintgatáshoz.Nyilván gamingre nem lenne ideális, mert hosszabb utat tesz meg a kapcsolásig, de minden másra (nekem még gamingre is
) megfelelne.
Cserébe 0 hang. -
plömplöm
őstag
"a 107,9 x 61,8 x 37,8 mm kiterjedésű, 101,2 grammos alapmodell mellett elérhető lesz a 189 x 65,6 x 41,5 milliméteres, 111,2 grammos M650 L változat is."
vaaagy...
Dimensions
Signature M650 for Business: Medium
Height: 1.49 in (37.80 mm)
Width: 2.43 in (61.80 mm)
Depth: 4.22 in (107.49 mm)
Weight (with batteries): 3.57 oz (101.2 g)Signature M650 for Business: Large
Height: 1.64 in (41.52 mm)
Width: 2.58 in (65.60 mm)
Depth: 4.65 in (118.9 mm)
Weight (with batteries): 3.93 oz (111.2 g) -
fatpingvin
addikt
válasz
GoldhandRent #8 üzenetére
kis gépzsírt neki és jó lesz az. viccen kívül.
a WD40 nem jó, valami sokkal viszkózusabbat érdemes használni. -
mad823
őstag
válasz
fatpingvin #5 üzenetére
De a képernyőn azért csak lesz, nem? Na mindegy. (Amúgy pedig lehetne bele tenni egy kis haptic feedback-et, és meg is van oldva.
)
-
mad823
őstag
válasz
GoldhandRent #2 üzenetére
WD40?
(Én tegnap egy HP-t javítottam meg, a görgőjének a műanyag kereke elvált a gumiborítástól, ezért "szalajtott", de egy kis pillanatragasztó örökre megoldotta.)
-
"1189 x 65,6 x 41,5 milliméteres"
Az már patkányszaurusz. -
GoldhandRent
őstag
biztos vagyok benne, hogy valamit beáldoztak a kevesebb hang oltárán.
amúgy a kétféle gomb tök nem is hasonlít egymásranekem van egy M590 silent, barátnőmnek egy m220 silent, és egyik sem tökéletes.
az 590 görgője alapból egy hulladék fostubus, annyira inkonztiztens (ugyanakkora mértékű és sebességű görgőmozgatásra random mennyiségű sort pörget - "precíz" nagyításnál borzalmasan irritáló-> nem lehet precízen nagyítani) szar, hogy visszavittem az első darabot "gyári hibás"-ként.. hát nem gyári a hiba, hanem tervezőasztali......
most a jobb pad enyhe nyomásra (nem gombnyomásra, csak enyhe ráterhelésre) elkezdett nyöszörögni.. valszeg a rugója
az m220 görgője nyikorog lefelé görgetésnél, kibaszott idegesítő, és annak is elég inkonzisztens (, hogy 1 sort, vagy 120-at görget egységnyi tekerésre) -
mad823
őstag
Én azt nem értem, hogy miért létezik még egyáltalán egér hangos gombokkal? Kinek áll ez érdekében?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Signature M650 és M650 L modellek Logi Bolt vevőegységgel és Bluetooth kapcsolaton keresztül is használhatók.
- OLED TV topic
- OLED monitor topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ZIDOO médialejátszók
- Fotók, videók mobillal
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest