- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
pronyó
tag
válasz gigoloZdS #22 üzenetére
Szia!
Nem csak pókerezéshez, mindenhez kitűnően használható nekem is van egy ilyenem bár én anno 38k-ért vettem.
Alapjába véve kategóriájában mindenkit agyonver, az 50-60k-s monitorokkal simán felveszi a versenyt.Én csak ajánlani tudom.
“Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja.”
-
gigoloZdS
csendes tag
Hali!
Érdekelne hogy mi a véleményetek a BenQ E2200HDA 22" Wide LCD monitorrol...
Pókerezéshez kéne, nem filmet nézni, vagy játszani vagy ilyesmi...
az ára 45 000 HUF, szerintetek megéri ? előre is kösz.pá
-
ádikácska
aktív tag
szerintem szépre sikerült ez a monitor... nem dobnám vissza ha hozzám vágnának egyet
"Én egy időben kézilabdáztam és mellette órákat CoD-oztam, ezek szerint én Dobókocka voltam?" by szab0729 // "És milyen egy ilyen PH!-találkozó? Valaki bemond egy konfigot, a többiek meg AAAHH, UUHHH?''- by unknown
-
1010
őstag
benq csak benq marad akárhogy nézzük
-
addikt
225bw powah, ez legalább nem ugyanolyan, mint a többi.
Annak idején gondolkodtam a 226bw-n, de már akkor sem tetszett az a tükröződő fekete..5600X 2x16GB 6800XT | ASUS Zenbook 14 UX425 | iPad Pro 12.9 | iPhone 15 | iMac e2008
-
senior tag
Samsung RULEZ - szerintem Persze egy DELL tuti jobb, csak az árfekvés is más.
3 Samsungom volt, a 730BF-et behoztam a céghez, mert már több éve megvan, össz-vissz lett rajta kb. 2 éve 1 hiba. Most van egy 930BF, az tökéletes, illetve egy 226BW az is hibátlan.Pixel 7 + Xiaomi Mi Pad 5 + ASUS ROG STRIX GL502VS
-
sNORh
addikt
-
sNORh
addikt
Haveromnak 1éve van Samsungja 19" 2ms-es verzsön, nekisevolt vele sosem baja, Nekem meg egy 22" 225MW van és nekemis hibátlan pixelhibamentes. Samu powa
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
-
senior tag
Remélem, hogy a Benq kialakít a 22'' mellé vmi normális pixelhibára vonatkoza csererendszert... vagy tesz érte vmit, hogy ne a fekete pixelhalmok jussanak az eszembe kapásból a cégről... az összes irodai TFT-n már ott sötétlik, kéklik, piroslik, stb. egy folt...
Pixel 7 + Xiaomi Mi Pad 5 + ASUS ROG STRIX GL502VS
-
Xmodule
őstag
Nekem tetszik. 230€ meg nem is sok érte szerintem.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
zlin
tag
Ez a cseppes kép jó lenne háttérnek
"Nancy baba, kapok egy kis sört ?"
-
shtml
őstag
Lassacskán már minden napra jut egy "hír" egy újabb nagyméretű TN-paneles monitorról. Persze az igazi hír az lenne, ha valami normálisabb panellel készülnének, mert TN-panellel ezek épp csak arra nem jók, amire az ember használni szeretné őket.
A szakember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki mindenre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest