- Canon MILC: EOS R és M topik
- OLED TV topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegegabi80
addikt
Egész tetszetős kis darabok, bár nekem túl sok a csati rajta még a 450-esen is.
-
tibaimp
nagyúr
Én RGB-s WC papír tartót szeretnék már, mert úgy jobban csúszik a cucc....
A budi kefém már az....A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
zarayg
aktív tag
válasz hegegabi80 #1 üzenetére
túl sok a csati? Nézz meg egy Chieftec 600W-os (GPS-600A8) tápot, 4 satával manapság nagyon ritka ellenni
Telefonszámom: 36-30/935-51-87! || Szépen kérlek! Ha írok PM-et, akkor legyél hajlandó válaszolni rá! Köszönöm.
-
hegegabi80
addikt
Én se a sata csatira értettem, leginkább a floppy és molex. Ebből max az utóbbi kellhet lednek vagy venti vezérlőnek, de újabban már azokból is van sata-s.
(#2) tibaimp: egyébként WC csészében már láttam neten RGB-set, meg wc ülőkéből is. Úgy hogy hajrá, legalább ki lesz világítva a cucc, szép színes lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Ahogy elnézem CWT belsőt kapott ez is.
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
Krugszvele
senior tag
válasz hegegabi80 #1 üzenetére
Egyetértek, én két csatlakozót használok, a 24 tűset, meg a 8 tűset az alaplapnak.
Mióta van m.2 az alaplapon, azóta szerencsére nem kell az ssd-t pakolgatni, amióta meg nem játszok a vga sem kér kábelezést Optikai meghajtót meg 2008 óta nem is láttam a közelemben.Gyárthatnának ~200 wattos tápegységet, is ami 80+ gold vagy magasabb értékelésű.
-
prabhu
senior tag
válasz Krugszvele #6 üzenetére
Gyárthatnának ~200 wattos tápegységet, is ami 80+ gold vagy magasabb értékelésű.
Na ez nem valószínű, pedig lenne rá igény.
-
hegegabi80
addikt
Jaja, pontosan. Nálam még sata-n van az ssd, mert nincs a lapomon m.2. Van mellette egy 2,5 hdd és kész. ODD-t kb 6 éve nem használok, de lapul a fiókban egy külső usb-s, talán 2x ha volt használva.
+ vga-nak kell, de az is változó éppen milyen van a gépben. floppy csati a tápra, hol él ez? Jó biztos van olyan ország, ahol ez még kell, na de akkor is. Így 300-350W-ból bőven kijövök én is. -
Graphics
Jómunkásember
Ugyanannyi alkatrész kell bele , mint egy 350-400-as tápba.
Brand gépek tapjai között talán akad
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest