- Steam Deck
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
Új hozzászólás Aktív témák
-
XuChi
addikt
válasz
ViharVadász #21 üzenetére
De ezek szerint az újabb generációnak mesterségesen gerjeszett igénye van ezekre a szemét sz@rokra. Szomorú.......
Szerintem az is benne van, hogy kézzel megrajzolni és megfizetni egy rajzoló csapatot, több időbe és pénzbe kerülne, mint egy programmal leanimátatni ezeket a hulladékokat.
-
XuChi
addikt
Csak érdekesség képpen, hogy régen mennyi rajzfilm grafikás játékot játszottunk, kisgyerekként
-
XuChi
addikt
válasz
Fitzgerald #16 üzenetére
Jahhaaajj ne is mond!!! Állandóan dobáltam befele a uzsonnára kapott aprómat
Nah meg a Metal Slug
#15, #14, #13:
Én azt nem értem, hogy miért kell ezt csinálni ??? Miért kell egy régi, jó dologból, műanyag hulladékot gyártani. És ez nem csak a film, játék iparban tetten érhető jelenség sajnos.....
-
30z.Samu
titán
válasz
Fitzgerald #16 üzenetére
Régi szép idők!
-
Fitzgerald
veterán
Ezt mennyit toltuk annak idején a BVSC uszoda előterében '92-ben úszás előtt/után...mellette meg a Final Fight gép állt, az is sok 20 forintosomat nyelte el
-
XuChi
addikt
Nálam az a gond, hogy ha egy rajzfilmből csinálnak CGI filmet, nem nézem meg, mert elrontja az eredeti hangulatot. Pl: Hupikék törpikék, Vuk, Tom & Jerry stb. Vannak az eredeti rajzolt filmek, kiválóak mind, és ezeknek a CGI verziói sorozatként a TV-ben, és a Mozikban. Nah azok trágyák egytől eggyig!!!
Nah, ugyanez vonatkozik a rajzfilmből készült játékokra is NÁLAM!
Ha nem az eredeti rajzfilmes grafikával van megcsinálva, akkor kuka.
-
boost
veterán
válasz
ViharVadász #8 üzenetére
igen, a cell-shaded pont, hogy képregényes hatást kölcsönöz, ami jól állna neki.
-
laceszgamer
addikt
Kérdés milyen engine kerül alá, illetve milyen lesz az optimalizálás.
Mert ha beteszik ez alá is az Unity-t akkor körülbelül Syberia 3 szint lesz. Abban a ami napig nem voltak képesek rendbe tenni. -
30z.Samu
titán
Instant get, remélem jól nyúlnak hozzá.
-
ViharVadász
őstag
Számomra eddig ez az év híre. Amint lehet a gyűjtőit be is rendelem.
Amióta az eszemet tudom, nagy Asterix és Obelix rajongó vagyok.
-
Xaels
félisten
Kíváncsian várom mit csinálnak vele mert az eredeti tuti nagyon rosszul öregedett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Playstation 4 500GB Destiny The Taken King Limited Edition
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Nintendo Switch 1 OLED eredeti dobozzal, +Tok, +kontroller, +Animal Crossing, +256 Gb kártya
- Nintendo Switch Pro Controller (18000 Ft / db)
- PSN ( Playstation Network) ajándékkártya
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest