- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcs
veterán
válasz idegen lény #28 üzenetére
A legtöbb játék úgy néz ki konzolon, mint pc-n közepes grafikával, ráadásul szépíteni se lehet élsímítással és anizotropikus szűréssel. Hátha igényesebb lesz a következő konzolgeneráció.
-
idegen lény
őstag
Azt csak az ilyen kockák veszik észre. Ők meg amúgy sem vesznek konzolt. A többséget ez egyáltalán nem zavarja, mert nem méregetik az FPS-t, amit konzolon nem is lehet, sőt, azt se tudják, hogy mi az. Különben is jönnek a next-next-gen konzolok sokkal jobb képességekkel.
AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!
-
válasz idegen lény #26 üzenetére
"A konzolok meg ma már szinte élethű grafikát produkálnak féláron, harmadáron."
Troll on
...akár bámulatos 30 fps-el is!Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
idegen lény
őstag
Ja, hát persze, nem gamer gépbe felesleges rakni. A PC árak meg el vannak szállva, meg csak a baj van vele, utánaolvasni, összeválogatni sok idő, ami mostanában nincs senkinek. A konzolok meg ma már szinte élethű grafikát produkálnak féláron, harmadáron. És akkor csodálkoznak, hogy nem fogynak a videókártyák.
AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!
-
Lacok
őstag
válasz idegen lény #21 üzenetére
Hétköznapi használathoz már a processzorba integrált vga is tökéletes, kifejezetten játszós (gémer) gépet egyre kevesebben kérnek és aki ilyenben gondolkodik az általában magának rakja össze.
"Errare humanum est, sed in errare perseverare diabolicum"
-
válasz idegen lény #19 üzenetére
Hard resetben van horror... kb. 20 perc után lesz unalmas, 40 perc után elviselhetetlenül monton, semmiféle szar... Inkább vegyenek AMD-t.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
idegen lény
őstag
Mindkét játék tökéletes arra, hogy felkészítse őket arra a horrorra és állandó idegfeszültségre, ami majd a suliban vár rájuk. De jó, hogy én már túl vagyok rajta!
-
janos1988
addikt
Készletsöprés? Majdnem minden 960M-es lapos 200+. Vagy csak ez itt a balkánon húzós? Mindenesetre egy minőségibb 960M-es notebooknak tudnék örülni ettől függetlenül, hogy lassan végkiárúsítják a gpu-t.
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
aktív tag
IPON és AQUA is partner,nem értem a sírást.
-
kovsol
titán
Iskolakezdésre játék
May the Force be with you!
-
félisten
Játékpromó, ezekhez a kártyákhoz? Minek? Pl. GTX950 simán
állva hagyjakörbehugyozza a most megjelent RX460-at, enélkül is eladja magát az a GeForce!"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
őstag
Eleve hibás a cikk. Választhatsz melyiket akarod. Tehát mindkettő nem jár. És már vagy két hete van ez az akció a magyar polcokon lévő vga kártya mellé.
-
gézu
őstag
GTX960 2GB 60k-ért, ez aztán készlet söprés...
If you can't be a good example, then you'll just have to be a horrible warning.
-
kwzatz
őstag
"A kezdeményezés egyelőre nem mindenhol érvényes, de némi csúszással valószínűleg hazánkba is el fog jutni."
Lehet, hogy én élek valami alternatív valóságban, de ez a promó kb. 2 hete kint van iponon.[ Szerkesztve ]
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
MK VII
veterán
Miért is nem lepődöm meg azon, hogy ebből megint kimarad kis országunk.
Komolyan kezdem azt hinni, hogy nem is létezik Magyarország.. Valami fantom ország lehetünk, mert mi minden akcióból, jóból kimaradunk. -
Shade45
senior tag
Csökkentsen az árakon, *zarok az "ingyen" játékra!
-
ddaydome
senior tag
Ez egy fantasztikus hír!
Nagyban érinti kis Hazánkat!"Ha meg kell b...ódni, akkor meg kell b...ódni......."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest