Hirdetés
- ASUS notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Apple MacBook
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- Házimozi belépő szinten
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
agthios
csendes tag
"az is lehet, hogy az MS tudott valamit, amit én nem
"
Ez, speciel, lehetséges
(Jól van na, nem kell berágni, egyszerűen nem bírtam kihagyni
)
kovsol: "Meg a kiegészítőkből. Pl extra kontrolert iszonyat pénzért adják hozzá."
Akkor kábé már értem is, hogy konzolon miért nem erőltetik az egerészést.
"Amúgy meg a konzol játékokat elég jól viszik a PC-hez képest"
PC-n viszont elég jól viszik a vasat a konzolhoz képest, elég jó árban
Szerk.:
Na jó, el is felejtettem, hogy a PC kihalásra ítéltetett (csak ez nem nagyon látszik).
arty: "az megvan, hogy a mostani generáció mindkét cégnek massziv minusz sok-sok milliárdot "hozott" ?"
Én ezt kizártnak tartom.
De most tényleg: szerinted ha a konzolgyártás veszteséges, miért csinálják?
Peter13: "bérgyártás"
Erről jut eszembe egy másik cikk, hogy az Intel gyakorlatilag bárki számára hozzáférhetővé tette a gyártókapacitását (az AMD részére is).
Lehet hogy arra játszanak, hogy az AMD a két konzol kiszolgálásával akkora terhet vesz a nyakába (a hagyományos profilja mellett), hogy majd rájuk szorul?
Piacai viszonyok mellett ez (szerintem) nem is lehetetlen. Így ők is profitálnának az AMD konzolos sikeréből.
Szerk.:
Már nem emlékszem rá, de lehet hogy ez a következtetés abban a cikkben benne is volt.Cassi: "Nyereséges, csak nem eléggé, de a Sony nem tehet mást, mint megy előre, nekik a szórakoztató elektronika a fő profiljuk. A Microsoftnak azonban van más."
Izé, és mi van a filmgyártással? Mondjuk a Sony Pictures-zel? Szerintem azért az is valami.
"... az MS-nek ...sokak szerint üzleti szempontból nehezen védhető a konzolos vonal, kevés az esély rá, hogy magától javulni fog a belőle származó haszon."
Ködösítenek/mellébeszélnek, mert iszonyat pénz van benne,
"Most, hogy az MS-nek új vezetője lesz, valószínűleg keményen átnézik az összes tevékenységet, és sokak szerint üzleti szempontból nehezen védhető a konzolos vonal, kevés az esély rá, hogy magától javulni fog a belőle származó haszon."
Tényleg bocs, hogy megint beléd kötök, de az MS most kötelezte el magát kb 10 évre a konzolok mellett.
alevan: "esetleg nanométerről áttérünk femtométerre (vagy még kisebb csíkszélességre)"
Ja, főleg ha az sikerül költséghatékonyan. Első dolgom lesz.
Legközelebb ha lehet ne floodolj tele egy több mint egyhónapos hírtopicot.
[ Módosította: #65675776 ]
-
Cathulhu
addikt
Mind az ARMnak mind a Qualcommnak es mind az nVidianak akkor mar tiszta kepe volt a jovot illetoen, mindharom azon igyekszik azota is, hogy osszeillo CPU+GPU parosokat tervezzenek, majdnem keszen is vannak. Az AMD kicsit hamarabb kezdte, most bejott neki. Az intelnek jelenleg semmilye sincs, meg evekre vannak tole, es akkor sem volt teljesen egyertelmu mit akarnak csinalni, akkor is csak talalgattak mit kellene es azota sem teljesen tiszta melyik iranyba mennek. Erre nem lehetett alapozni, nem lepodom meg, hogy ebben a korben szoba sem jott.
-
Dilikutya
félisten
Elmondták: az Intel nem jeleskedik az IGP-k területén, még ma is jócskán lemarad az AMD mögött. Anno a videókártyáik nem voltak ugyan rosszak, de azóta csak buta chipeket szállítanak, míg az AMD jócskán profitált e téren az ATI felvásárlásából. Nélkülük nyilván az AMD sem tudna játékra is bevethető APU-t a piacra dobni.
Új hozzászólás Aktív témák
- RAZER Viper V2 Pro fehér (Hiányos) INGYEN FOXPOST
- ASUS ROG STRIX 1000W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Asus Rog Thor II 1000W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- 32" Interaktiv Monitor Érintőképernyővel - Iiyama ProLite TF3237MSC-B3AG Touch-
- Apple Iphone 12 64gb kék -független-
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Rampage SHIVA DeepCool 750W
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest