- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Csendben mutatkozott be a Galaxy Tab S10 Lite
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Bluetooth hangszórók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
Új hozzászólás Aktív témák
-
borbastomi
csendes tag
Ne haragudj, de szerintem ez nagyon sok területre nem igaz. Autó, repülőgép és vasúti szoftverfejlesztésnél is dolgoztam, ahol mindig azt láttam, hogy ha egy-két euró centet meg tudnak spórolni a gyártáson, akkor inkább hagyják a fejlesztőket még dolgozni 1-2 hónapig.
Amúgy az eredeti témához: azért a programozás kb. olyan mintha azt mondanám, hogy matematika vagy rajz. Egy építésznél sem az a lényeg, hogy tudjon szabad kézzel egyenes vonalat húzni (pedig az egyetemen először ezt osztályozzák, ha jól tudom). A szoftverfejlesztés is több kéne legyen a programozásnál. Persze minden tanulható, de sajnos sok trash kóddal találkoztam, amit olyan emberek írtak, akik nem tanultak meg szoftvert fejleszteni. Egyelőre még valamiért az követelmény, hogy sebészi beavatkozást csak végzett orvos végezhessen, 30 emeletes toronyházat pedig csak papírral rendelkező építész, de az, hogy a szoftvert, ami a távműtős robotot vezérli vagy a toronyház statikai tulajdonságait elemzi, nem kell, hogy hozzáértő emberek készítsék, az nekem furcsa.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EAFC 26
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Elektromos autók - motorok
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Csendben mutatkozott be a Galaxy Tab S10 Lite
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest