Hirdetés
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- MWC 2026: leégsz, ha nem figyelsz a TCL 15 ezer nites panelje előtt
- Második villámcsapás: teszteltük a ROG Raikiri II Xbox kontrollert
- 100 TB-os HDD-k felé vezető alapot prezentált a Seagate
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Teljesen M5 SoC-családra vált az Apple Macbook Air és Pro
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kicombosította az M5-ös SoC-családot az Apple
- Megérkezett az Apple 5K-s, 120 Hz-et biztosító monitora
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
Na csak begépeltem, aztán elfelejtettem a küldésre nyomni

Szóval, én tanultam 10 éve programozást, algoritmust, és egyéb huncutságokat, C++, C#, .net, PHP, Java és hasonlók... Valahogy elvégeztem a főiskolát is, diplomáztam...
De sosem ment, sosem állt rá az agyam, fogékony voltam valamennyire ezekre, meg jó volt alkotni, meg vannak elképzeléseim mit mivel hogy lenne jó megvalósítani..
De nem vagyok programozói alkat...
Ellenpélda.: Egyik legjobb barátom ugyanabba a suliba járt két évig, ahová én is, majd féltávon váltott egy szakmai iskolába. Kitanult egy szakmát.
Sose tanult programozni ,ehhez képest Pesten helyezkedett el több éve programozóként, profin tanul bele bármelyik nyelvbe, jól használja az autodidakta módon megszerzett tudását.
Én sose lettem programozó, helyette autodidakta módon valamelyest professzionális szintem megtanultam Photoshopban dolgozni. ( persze lehetne továbbfejlődni mindig)
Szóval azt gondolom ,hogy a tanár ,a rendszer felelőssége lenne a diákokat a megfelelő, számára érdekelt szakmába terelni, és ott hagyni kibontakozni...
Hozzáteszem, tanári pályára is léptem, de 1 év után elengedtem, mert 0 szabadidővel egyszerűen nem tudtam véghezvinni azt a tanítási módot, amit a diákok megérdemelnének...
Sok dologba belefogtam, mindhez egy kicsit... De programozáshoz kell egy olyan agy

Új hozzászólás Aktív témák
- Gtx 1080/ Intel I7 8700K/ 16GB Ram/ 256GB M2 SSD/ 1TB HDD/ Win11
- Gtx 1050Ti/ Intel I5 7500/ 16GB Ram/ 256GB Sata SSD/ 1.5TB HDD/ Win11
- Gtx 1050Ti/ Intel I5 7500/ 16GB Ram/ 128GB M2 SSD/ 1.5TB HDD/ Win11
- Acer Aspire 3 A317-53-76NV. Intel 11.gen I7 / 16Gb ram / 512Gb ssd / 17,3"
- Intel 545S 512GB M2 Sata SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i7-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4513
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest