Hirdetés
- Névteleníti a Panther Lake IGP-jét az Intel, ha nem gyors a memória mellette
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hazavágná a HBM jövőjét az AI-piacon az Intel és a Saimemory új egyezménye
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
Na csak begépeltem, aztán elfelejtettem a küldésre nyomni

Szóval, én tanultam 10 éve programozást, algoritmust, és egyéb huncutságokat, C++, C#, .net, PHP, Java és hasonlók... Valahogy elvégeztem a főiskolát is, diplomáztam...
De sosem ment, sosem állt rá az agyam, fogékony voltam valamennyire ezekre, meg jó volt alkotni, meg vannak elképzeléseim mit mivel hogy lenne jó megvalósítani..
De nem vagyok programozói alkat...
Ellenpélda.: Egyik legjobb barátom ugyanabba a suliba járt két évig, ahová én is, majd féltávon váltott egy szakmai iskolába. Kitanult egy szakmát.
Sose tanult programozni ,ehhez képest Pesten helyezkedett el több éve programozóként, profin tanul bele bármelyik nyelvbe, jól használja az autodidakta módon megszerzett tudását.
Én sose lettem programozó, helyette autodidakta módon valamelyest professzionális szintem megtanultam Photoshopban dolgozni. ( persze lehetne továbbfejlődni mindig)
Szóval azt gondolom ,hogy a tanár ,a rendszer felelőssége lenne a diákokat a megfelelő, számára érdekelt szakmába terelni, és ott hagyni kibontakozni...
Hozzáteszem, tanári pályára is léptem, de 1 év után elengedtem, mert 0 szabadidővel egyszerűen nem tudtam véghezvinni azt a tanítási módot, amit a diákok megérdemelnének...
Sok dologba belefogtam, mindhez egy kicsit... De programozáshoz kell egy olyan agy

Új hozzászólás Aktív témák
- Névteleníti a Panther Lake IGP-jét az Intel, ha nem gyors a memória mellette
- GL.iNet OFF topik
- Gitáros topic
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Linux kezdőknek
- Vigneau interaktív lokálblogja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Foxpost károsultak - 2026
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1000GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
- iPhone 17 Pro MAX 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Számlás
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs