Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
waverider #19 üzenetére
Egy hírhez teljesen fölösleges, úgyis elsüllyed pár nap alatt. Elég korrektül lehozni a sajtóanyagot vagy egy megjelölt forrás szövegét.
Közben fölkerült a honlapra, ezek a méretei (mind centiben van, csak szuperigényes gyártóéknál sem sikerült konzisztensen kiírni):
83" floor standing:
121,8 h x 34 d x 208,5 w (closed)
165 h x 34 d x 208,5 w (open)83" wall bracket:
120,8 h x 25 d x 208,5 w cm (closed)
164 h x 25 d x 208,5 w (open) -
h-yle
addikt
TV azoknak, akik leszarják milyen TV-jük van, de van 2 zsák pénzük.
-
Én örülök neki, mert így nem csak szimplán sokat, hanem kegyetlen sokat spórolok meg, amikor nem veszem meg.
-
alaves
addikt
A Bang & Olufsen nem csak 'dizájn', hanem 'osztályon felüli' minőségű alkatrészekkel készül, magas minőségellenőrzéssel. Az csak a külső, hogy módosított G2-ről van szó.
Persze nem nekünk szánták -
Bolond aki ennyi pénzt ad érte. Semmi extrát nem nyűjt amiért megérné. A név ma már kevés.
-
Karolac
csendes tag
Látványos? Értelmetlen! Legalább is a demo alapján még csúnya is
https://youtu.be/16ZYt3MC4OE
-
Samott
addikt
Nem tudom miert eroltetik ezt, aruljak azt amihez ertenek: hangrendszert a TV-hez. 16 ezer euros soundbar...
-
ROBOTER
addikt
A fotón biztos az említett készülék van? Nekem kicsinek tűnik.
A 83''-os TV egy minimális kávával 185 cm x 105 cmA Beolab 28-asok 140cm magasak. Annak a TV-nek a teteje meg az állvánnyal arányosítva 185cm magasan van kb.
-
Ki gondolta volna a márka nevét olvasva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A 83 hüvelykes BeoVision Harmony extrém hangrendszert kapott.
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest