Kegyetlen drága lesz az új Bang & Olufsen tv

A 83 hüvelykes BeoVision Harmony extrém hangrendszert kapott.

A luxustermékeiről ismert Bang & Olufsen bejelentette, hogy egy új, abszolút prémium kategóriás OLED televíziót dob piacra. Ez a BeoVison Harmony 83 hüvelykes változata, ami tulajdonképpen egy LG G2 készülék módosított verziója.


[+]

Az extrát a Bang & Olufsen matrica mellett (ami már önmagában biztos dob az áron) a speciális hangrendszer jelenti. Ez a SoundCenter névre hallgató egység, amely 2.1 csatornás, és egy nagyobb vezeték nélküli rendszerbe is integrálható. Igazi különlegessége, hogy eredetileg úgy néz ki, mint egy képernyő alá épített, szokványos audió rendszer, ám egy gombnyomást követően szétnyílik és felemelkedik a kijelző elé. Ez értelemszerűen rendkívül látványos, és biztosan lenyűgözi a vendégeket, bár ezen kívül sok értelmét nem látjuk.

Már említettük, hogy ezt leszámítva ez egy LG G2 televízió, tehát megkapta a cég új Evo csomagját, ami a megszokottnál picit jobb képminőséget szavatol, és az LG friss webOS okostévé rendszere sem hiányzik belőle. Azonban amíg egy szimpla, 83 hüvelykes  LG G2 9000 eurót kóstál, addig a Bang & Olufsen BeoVision Harmonyért 25 000 eurót, azaz durván 9,5 millió forintot kérnek el.

Előzmények

Hirdetés