Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Walter_White #11 üzenetére
Gyorsabbnak pl pont gyorsabb egy mikrokapcsolós. Főleg ha ráérzel a kapcsolási pontra és nem nyomod mindig tövig a gombokat. Emellett sokkal tartósabb. Membránosokat évente cserélnem kellett, mert a membránok folyamatosan elfáradtak, a gombok össze-vissza magasságban álltak, össze-vissza volt a nyomáspontjuk és nyomóerejük. A kopottabbak ráadásul a maguk életét élték, vagy nem érzékeltek semmit, vagy egy nyomásra akár 2-3x is érzékeltek. 4-5 év alatt elment így billentyűzetre 12-15k. Vettem inkább egy Durandalt 20k-ért, és használom már 2 éve. Hiba nélkül. Membránosból már most venném a harmadikat, és ki tudja, hogy az mennyivel lenne másabb, mint az előző. Mert ugye membránosoknál nem igazán létezik konzisztencia.
14 nap kevés arra, hogy megismerj és megszokj egy mikrokapcsolóst. Főleg ha elsőre nem jól választasz kapcsolót.
-
törölt tag
Tudsz vakon gépelni?
Kell NKRO vagy 6KRO?
Antighosting?
wasd-n kívül játszol mást is ami bill intenzív?Ha mindegyikre nem a válasz akkor szerintem ne rabold a saját és a bolt idejét / pénzét, mert széttárt karokkal jössz majd vissza, hogy hát ez pont annyit tud mint az enyém...ű
Mondjuk amíg fel nem számoltam nekem ennek a billnek az ellentéte volt sokáig, a DAS ultimate, fekete, feliratmentes, de a jó bill ha tudod is használni, nos rohadt jó. Ha nem, akkor meg tök mindegy.
Ez tipikusan a minek egy rendes montor a TN panel tökéletes mindenre. Jah persze. Nem.
-
titán
Azért kerül ennyibe, mert ez 110 különálló hosszú utas mechanikus kapcsoló. Az gumiharangos egyetlen lemezre felrajzolt csomó érintkező, meg gumilemezre felvitt grafitfoltok. Aztán mindenki döntse el, mi kell neki.
evDirect villanyautós töltőhálózat
Új hozzászólás Aktív témák
- Adam Audio A4V + Sub8, stúdió, desktop hangfalszett
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 12GB/256GB, Kártyafüggetlen, Dual Sim / Gari
- HP ProDesk 400 G4 DM
- Egyedi Gamer PC eladó! Ryzen 5 3600/GTX 1080/16GB RAM 3200MHZ/MSI B450/256GB SSD+500GB HDD
- MSI Cyborg - i5-13420H - RTX 4050 6GB - 512GB SSD - 16GB RAM - 15,6" FHD 144Hz, ÚJ! 3 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest