Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
félisten
Mihez képest. Ez egy 40$-os játék, egy manapság eléggé ritkán látott stílusban (klasszikus PC rpg) és ez még azon belül is eléggé szélsőséges játék (pl harc nincs is benne). A készítő csapat (ZA/UM) nem tudom hány fős, de még wiki oldaluk sincs, szóval nem lehet egy túl nagy gárda. Amúgy észtek és 3 év alatt hozták össze ezt a játékot. Szóval ha szerintem kerestek már 1 millió $ körül ezen a játékon, lehet már pluszban is vannak.
-
ldave
félisten
Várom, régóta követtem a játékot, talán egy RPS cikkben futottam bele először. Örülök, hogy jön PS4-re is, szerencsére egyre több ilyen klasszikus PC játék jelenik meg konzolokra. Bár az irányítás a legtöbb esetben kompromisszumot igényel (amivel eddig játszottam a Torment és a Bard's Tale 4), de hamar megszokható, a játékélmény pedig ezek után adott.
-
.LnB
titán
Nem volt a játék mögött semmi marketing. És a nevesebb lapok (internetes portálok) nagyon felkapták. Nagyon sokan az év játékának tartják PC-n. Bár ezt a címet valószínűleg a Red Dead Redemption 2 fogja többnyire elvinni. Ettől függetlenül egy kiváló játék a tesztek alapján.
-
Crytek
nagyúr
Meglepő siker?
Steamspy 50,000 .. 100,000
Nem tartották magukat valami nagyra ha ilyen fikarcnyi eladással sem számoltak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro