Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HK1 / Vontar x4 / Transpeed x4, x4s - s905X4-es TV okosítók
- Házimozi belépő szinten
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
VIC20
őstag
A tanulmányi szerződés nem tiltott dolog, egyszerű polgári jogi ügylet.
A pógár szabad, mint a madár. Csak fizesse vissza a taníttatását.
Ha nem fizeti vissza, akkor vagy hajtsák be rajta, vagy tegyen eleget a szerződésben foglalt másik feltételnek (dolgozzon itthon), mert akkor az állam elengedi a tartozást.Így működhetNE a dolog, ha nem alanyi jogot csorbítana, hanem tisztán tandíjas lenne a felsőoktatási rendszer.
Egyébként az olyan gyöngyszemek miatt keseredtem így el, mint pl.
,,Uhh lopás lenne ha nem fizetem vissza a diplomámat? Ezt milyen jogalap mondja ki?"
,,Az államnak tartozni az nem bűncselekmény, és még csak nem is igazi tartozás." (Hát, akkor pl. az adócsalás, sikkasztás is csak dísznek van benne a Btk-ban, csak, hogy szélsőséges példát hozzak.)
,,Ha nem tud munkát adni, vagy csak olyat amilyennél nagyobb igényeim vannak, akkor az nem az én hibám, hanem az államé." (Maga az ős kádárizmus.)
,,Ehhez addig kell gürizzek amíg nyugdíjba megyek? Ez most komoly?'' (Nézz szét a világban: pl. Kínában mi is az, amiért güriznek százmilliók?)
De igazságtalan voltam, mert nem csak Neked szólt: whaler-nek is volt pár nagyon hozzáértő mondata.
,,magáncsőd soha nem lesz ebben biztos lehetsz. A magáncsőd egyenlő egy ember végleges ellehetetlenítésével és ezzel együtt lényegében a kivégzésével."
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest