Hirdetés
- Egész pofás lett a Lian Li új mikrotornya, és az ára sem vészes
- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- Holdbázis és űrkupola az Egyesült Államok csillagászati terveiben
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
Új hozzászólás Aktív témák
-
de itt pont, hogy "állami hitelt" vesz fel a hallgató. nem olvastam a szerződést, de biztos van benne szó arról, mi történik, ha nem fizeted ki a tartozást
a bankok pedig fedezetet kérnek (ez néha pont az állam), de pl. ha ezt a fedezetet megszünteted a tatozás rendezése előtt, akkor az gazdasági bűncselekmény, 5 év szabadságvesztéssel büntethető.
"több tíz vagy több száz millával tartoznak az államnak", de nem azért, mert nincs mi alapján eljárni ellenük, hanem azért, mert nincs, akit ne tudnának megvenni. ilyenből van egyébként egy maréknyi (legalábbis ahhoz képest, ahányan tartoznak majd a diplomájukkal az államnak, olyan pénzzel, amit egyébként soha nem is láttak, tehát nem vehetnek belőle semmi mást, csak oktatást)
"bank tehetetlen az ügyféllel mert átment egy képzeletbeli vonalon"
én ilyenről nem hallottam, meg ha ez ilyen egyszerű lenne, akkor mindenki ezt csinálná (így aztán rögtön nem lenne ilyen egyszerű). én inkább olyanról tudok, hogy nem tudnak mit kezdeni az ügyféllel, mert nincs mijét eladni, hogy rendezze a tartozását. de majd az új PTK ezt is megoldja, ha végül tényleg belekerül a magáncsőd is.... de ez egy másik téma.
egyébként is van az a kiszólás, hogy ha 100 millióval tartozol a banknak, akkor nagy szarban vagy, ha 100 milliárddal, akkor nagy szarban van a bank.
Új hozzászólás Aktív témák
- MIUI / HyperOS topik
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Bittorrent topik
- droidic: Safe Mode az agyban
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu Lifebook T936: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G2 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- több db DELL P2417 full HD 1920x1080 IPS monitor HDMI - gari + számla
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Xbox 360 Slim 250GB Rgh 3.0 azonnali bootolás! + játékok, 1 év gar. 24 éve működő üzletből!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest