- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megjött az Acer szerényebb Navi 48 GPU-val dolgozó Predator VGA-ja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
Nekem spec. netbook-ra nem kell Windows, az a kevés alkalmazás amit azokon lehet futtatni, azoknak átlagban van Linux-os alternatívája.
És sejtésem szerint az oFono azért kellemesebb használatot fog biztosítani és valamivel azért gyorsabb is lesz, mint a Windows, mivel ezt konkrétan netbook/mobil OS-nek tervezik.
(#47) Hunter2: Már van gyártófüggetlen Symbian nem? Már a Samsungnak és a Sony Ericsson-nak is van Symbian alapú telefonja.
Amúgy nem azt írtam, hogy most állnak át, de amint megjelenik az első X86-ra építkező mobiljuk, szerintem a Symbian azzal fog eltűnni.
-
leviske
veterán
Nem utaltam elég jól (... után entert nyomtam) arra, hogy a Maemo&Mobilin keverék Linux miatt preferálnám a márkát. Bár a Symbianos történések után várható gondolom, hogy az oFono is feltűnik majd még más cégeg gépein is. Főként miután elvileg az Android a fő ellenség.
(#41) -XadAnuX+: Az új, csillogó, szürke szamár designt elnézve és azt hozzáadva, hogy bérgyártóval fognak gyártatni... Nem számítanék komoly minőségbeli különbségre.
-
leviske
veterán
válasz
-XadAnuX+ #33 üzenetére
Ha a netbook-ot vesszük, akkor igazából (az eredeti ötlet alapján" nem sokkal állnak távolabb a mobiloktól, mint a notebookoktól.
És abból kiindulva, hogy elég rég óta fejlesztenek egy saját kis Linux disztrót házon belül,és ezt még most össze is fogják keverni az Intel féle Mobilinnel...
Ha egyszer véletlen netbook vásárlásra adom a fejem, akkor az biztos, hogy Nokia márkájú lesz.
Gyártani, meg a cikk alapján egyik nagy sem maga gyártja a netbookjait, így ebből a szempontból sem indulnak hátrányból.
-
leviske
veterán
Én úgy tudom, hogy szó sincs Symbian-ról... Moblin(Intel)/Maemo(Nokia) keverékkel érkeznek, és, ha jól rémlik ez az OS fogja felváltani az okostelóikban is a Symbian-t.
(#8) mephi666: Mostanság tényleg nem gyártanak kiemelkedő telefonokat, de régebben kézzel fogható volt a minőségbeli különbség egy Nokia és egy "más" telefon közt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megjött az Acer szerényebb Navi 48 GPU-val dolgozó Predator VGA-ja
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- További aktív témák...
- HP 15-ac130nh (V2H61EA) Red FD, 15.6", i3-5005U, 4GB RAM, 1TB HDD, 2GB dGPU, Win10 Pro
- Dell Latitude 7490//7410//7420//7420 All-In-One
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14FHD/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14HD+/I5-G5/8GB/128SSD) - 1 év garancia, ÁFA számla
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14HD+/I5-G5/8GB/256SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Érkezés alatt. ELITRO Részletfizetés , bankmentes , kamatmentes. Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest