- Megemelte az új GeForce-ok árazását az ASUS és az MSI
- Hamarabb hozza az AMD az Instinct MI350-es sorozatot
- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Micro Four Thirds
Új hozzászólás Aktív témák
-
feka007
veterán
Lassan jöhetne egy PSP2 is akár komolyabb hw-rel, egy Xbox1 szintű grafika már elég jó lenne.
-
glutamin
őstag
C64-ből is volt több variáns, ah még emlékszik valki ilyesmire. Sőőt, a legutolsó verzióban vissztértek az eredeti kenyérdoboz formára és a hancsippel is variáltak valamit, ami miatt a akompatibilitás is romlott. PSP-nél szerencsére nincs ilyen gond. Bolondok is lennének a SONY-nál ilyen léptékű változtatást csinálni.
„When you have money in hand, only you forget who are you. But when you do not have any money in your hand, the whole world forget who you are. It's life.“
-
Atocha
senior tag
Oké
Én kérek elnézést. Kicsit heves voltam, amit aztán félreértettek és már ugysem bírom magam kimagyarázni. Nem ez volt a célom.
Éljen a PSP és a cFW.
Nem vagyunk mások, mint egy szemvillanásig emberi alakot öltő csillagpor!
-
k.
őstag
válasz
asadasad22 #11 üzenetére
Ez kb olyan mint mikor az első walkman megjelent.Jöttek utánnna a konkurensek de mégis az eredeti volt a legjobb.Abból is csináltak picit okosabbat de attól még belül nem sokat változatattak rajta.Vagyis akkor semmi értelme nem volt egy uj kiadásnak.Ha kiadtak volna 10 évenként egy az előzőnél 10× fejlettebbet akkor is itt tartana a technika nem?
Na kb a pspnél is.Folyamatosan fejlődik hogy fennelegyen az érdeklődés-japóknál a slim óta sokkal jobban megy- és poersze mindig kicsit okosabb. -
asadasad22
őstag
akkor sem világos a dolog, mert mint a "legerősebb hardvert a kategóriájában" emlegeted a slimet, amikor semmi előrelépést nem tud felmutatni a 2 évvel idősebb generációhoz képest azon kívül, hogy belettek pár mega plusz ramot. szóval az első generáció sokkal fejlettebb volt a maga idejében, mint a slim.
-
bwoay
nagyúr
nade neked a Slim van, és szó nem volt arról,
hogy az új gépben lesznek olyan funkciók, amiket a Slimmel nem érsz el.
Másrészt a konzolvilágban nem ez az első eset,
ha már PS3 szóbajött, az újabb gépek nem viszik a PS2 játékokat,
na ez milyen már?
Nekem még a kigyúrt PSP van, nem is cserélném le újabbra,
Skype ide vagy oda, marhára nem hoz lázba a Slim.
Pláne, hogy igazán rendesen csak az elsőket voltak képesek megcsinálni,
azok a gépek masszívak, a többin meg látszik,
hogy fele annyi pénzből gyártották le őket
(anyagminőségre, illesztések pontosságára gondolok).xbox360-nál is megvolt a hdmi kaland, a legelső szériás gépeken
csak komponens csatlakozás volt, aztán hopp, kijöttek a hdmi-s boxok.
úgyhogy lényegében sikerült pont a legsántítóbb példákat felhoznod[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
Atocha
senior tag
Huh vazze, de elszégyelltem magam, vannak akik úgy letudják tolni az embert, hogy élni sincs kedve.
Azért reagálnék egy két dologra.Persze kizárólag fejvesztés terhe mellett, a küldés gomb után felvágom az ereimet, hogy máris csillapítsam a bosszúszomjas emberek vérengzős kedvét.
Szóval az első pufi psp nem egészen kompatibilis a második slim psp-el. ...és ez nem csak annyiban nyilvánul meg, hogy a Skype csak Slimen megy. A pufi nem képes rá.
Na ha csak ebből indulunk ki, akkor a később kiadott psp-ken mi nem fog menni. Eljön majd az idő, hogy egy egy játék már csak a 2008-as psp-n fog menni, a pufin vagy a slimen már nem? Mert én simán elbírom képzelni.
A fejlődésnek nem kell megállnia, de valami rendet be lehetne tartani. Gondolok itt a PS2 és a PS3 viszonyára. Vagy Xbox - Xbox360. Vagy hozzák ki a psp2 -öt, amiben valóban nagyobb a tudás a hardver stb., vagy ne csinosítgassák a psp '1" -et, mert sok haverom van akinek pufi van és jó lenne nekik a skype pl. Most csorog a nyáluk és dühösek, hogy miért nem lehetett már a pufiba is beletenni. Gondolhatnak olyanra is, hogy "vedd csak meg a slimet, ha skypeolni akarsz. - mondja a sony".
Tehát ha kihoznak egy új psp 1-es verzió 3-ast, szerintem az - továbbra is tartom - szemétség azokkal szemben, akik lemaradnak bizonyos fejlesztésekről. ...és vannak pár millióan...
UFF
Ui: amúgy veszett jó a psp, minden pennyt megért.
Imádom!
[ Szerkesztve ]
-
jubilleum
senior tag
a slim az ami közelít a második évéhez
-
copin
őstag
-
Atocha
senior tag
Most vettem PSP-t! Azért a Sony jól kib*szik az emberekkel! Évente cseréljem a psp-t, mert minden évben kiadnak egy újat?
Szerintem ez rohadt nagy szemétség!!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
gp A Sony a tavalyi évben dobta piacra a 2000-es jelzésű, azaz a Slim PlayStation Portable modellt, és megeshet, hogy hamarosan újabb változat érkezésére kell felkészülni.
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- BestBuy topik
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Gitáros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Nintendo Switch V2 okos RP2040 Picofly OFW+CFW 32+256GB Tinfoil Hekate Dualboot
- Nintendo Switch Wireless Controller Kontroller Joystick 2db vezeték nélküli
- The Legend of Zelda Tears of The Kingdom Collector's Edition Nintendo Switch gyűjtői kiadás játék
- Raktáron, PlayStation 4 Slim 500GB SW:11.00!!!, györű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest