- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Milyen videókártyát?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Everest / AIDA64 topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerlaip
addikt
Nem teljesen jó az összehasonlítás, mert a Dirt 2 nem is próbál szimulátor lenni. De igazat kell adnom, igaz én inkább a Colin Mcrae 02-höz és a 2005-höz hasonlítottam a WRC 4-et, de elkeserített.
Pl. egy magyar oldal tesztjében olvastam, hogy a WRC 4 FIA hangjai milyen nagyszerűek. Épp egy Mini Countryman WRC-t próbálhattam ki, és olyan volt a hangja, mint egy motorfűrésznek. A 13 évvel ezelőtti Colin 02-nek összetettebb volt a hangja (külön lehetet hallani a Focus turbó szelepjének a hangját, a diffi visítását stb., itt semmi ilyesmit nem hallottan).
A fizika lehet, hogy jó, de én ilyennel legutóbb a magyar invictus cég cross racing championshipjében már találkoztam 8 éve. Zavar a túl érzékeny irányítás, az azonnal befaroló autó - lehet, hogy a Colinban vacak volt a tengely körül forgó fizikai modell, de nekem valahogy mégis élvezetesebb volt pl. a Colin 2005-ben.
Szóval egyelőre csalódás, azért próbálkozom még vele ismerkedni, hátha tudok valamit állítgatni, mert így elég rossz. Viszont a Dirt játékok wrc része bizony egyre gyengébb, mióta az amerikai vonalat viszik...
-
Dave™
nagyúr
Próbáltam a demot, és ez még a dirt 2 technikai színvonalától is nagyon messze van xboxon. A dirt egy szépen kidolgozott, gördülékeny játék remek hanggal, tele látványelemekkel és apró részletekkel, ez meg egy idegesítő zúgás egy konstans vetített háttérrel. Legalábbis így éreztem a demo alatt. Lehet, hogy ez inkább rally meg jobb a fizikája, de tényleg inkább a codeíastersnek kellene egy ilyen licencelt játékot kiadnia (a dirt mellett), mert ők legalább jól meg tudják valósítani a technikai oldalát.
-
mikrosuttii
aktív tag
-
fagy53
nagyúr
válasz
Low Noise #38 üzenetére
Azt nem tudom mivel játszottál, de az alapjátékban is farol az autó, kb annyira mint a valós videókban. Amikor az autó mögött repkedve videóznál, kb ezt látnád. Gondold el, hogy szerves része vagy egy bizonyos távolságból, hátulról az autónak, világos, hogy a készített videódon a táj mozogna az autóhoz képest!
-
Low Noise
senior tag
válasz
zolee5016 #32 üzenetére
Egész jó lenne, ami zavaró az a kocsi mozgása, vagyis annak hiánya, a kocsi nem farol ki, sokszor a képet forgatja el a grafikai motor, pedig a kocsinak kéne csúsznia a kép meg maradhatna. [link] , ha ezt kijavítják a következő részben akkor lehet belőle egy jó játék. Szükség is lenne rá, mert a Colin 2 / microsoft rally chalenge óta nem játszottam jó rally-val.
-
zolee5016
őstag
Ezek a játékból vannak..... -
zolee5016
őstag
Szerintem lekörözi a Dirt-eket a WRC 3....jó játék lett ,és kormival is jókat lehet vele tolni....
Főleg ha nem automatán bohóckodik vele az ember,akkor okoz kellemes meglepit....hibája valóban a csutka menü,de itt legalább nem egyharmincas futamok vannak,és rendesen megizzasztja az embert egy két pálya.... -
kpal
nagyúr
Szépnek szép , de legyen irányítható azért.
-
fagy53
nagyúr
Nekem nem a fizika fáj annyira, betettem az RBR fizikájához hasonlító engine-t, hát nem voltam tőle elájulva! Azt, hogy nehezebb lett maga a vezetés az hagyján, de szinte minden beállítás ellenére még az elsőkerekesek is durván túlkormányzottak voltak, az túlzás. A DFGT támogatott kormány mégsem lehet tisztességesen beállítani, márpedig az élményhez ez nagyon hozzátartozik!
A grafika lényegesen jobb lett mint a 2-nél és nem is kell szebb a 4-nél sem. A versenyek lebonyolításának a módja azonban egyszerűen katasztrófális, köze nincs a WRC hangulathoz, ennél sokkal hangulatosabbak voltak a CMR-k és az RBR is közelebb állt hozzám ebből a szempontból. A WRC 3-ból süt a részvétlenség, nemtörődömség, nesztek kaptok pár autót és pályát aztán bohóckodjatok, ha meg elértek valami eredményt paskoljátok meg a vállatokat, mert minden hasonló versenyjátéktól eltérően mi le se sz@runk benneteket sem a játékban sem a valóságban, amikor javításokat kellene kiadni az észrevételek alapján, ennyit az olasz csapat eddigi hozzáállásáról. Mire számíthatok a WRC 4-nél ezekután? -
Steve1207
veterán
Az a baj, hogy szinte visszafele fejlődtek, de bízok bennük én is, hátha összejön valami jobb
Nem kell itt flancolni, jó ez arcade vonalon, mert a 2-vel is szépen elbohóckodott az ember. Ha javulnának kicsit még lenne is rá kereslet, elég, ha csak egy régi CMR-t összedobnak. A piac most úgyis stagnál rally téren.
-
válasz
goodboy007 #22 üzenetére
Be kell állítani, hogy ne tegyen vissza, cask egy idő múlva.
-
JanR
addikt
Na egy jó Rally-s játéknak örülnék
-
kengyel
nagyúr
Nagyon várjuk ,remélem jó lesz
-
subatom
csendes tag
Mi jol elvoltunk a 3. részel is
[link] kormányal toltuk
-
dredbiro
senior tag
Jó lenne,ha a fizikán is csiszolnának,mert az előző részben produkált érdekességeket a kocsi
Hangokról nem is beszélve persze...
-
gabber01
addikt
válasz
unrealnoise #20 üzenetére
Lehet, hogy a GT5-höz képest nem olyan rossz a fizika, talán mert az is egy hulladék. WRC3-ban (sincs) köze a fizikának a valósághoz, annyira pont jó, hogy ha "Átlag Joe" leül elé, akkor jót szórakozzon. Rengeteg dolgot egyszerűen nem lehet benne megcsinálni, mert képtelen rá az engine. Ha rally (de talán abszolút is) RBR-ben van még mindig a legkomplexebb fizika (éppen ezért olyan nehéz finomhangolni).
De ami kritikán aluli WRC3ban, azok a hangok. Borzalmas...
-
goodboy007
senior tag
válasz
unrealnoise #20 üzenetére
Ja csak, ha 5m-nél messzebb letérsz a kijelölt útról, már rak is vissza a játék "oszt arra mennyé he" alapon, se szó se beszéd.
A hangok meg felidézik a régi idők távirányítós autós versenyeit, mikor 7-8 éves voltam.
-
haxiboy
veterán
Szerintem példát vehetnének a Richard Burns Rallyból...jah meg mondjuk az általános iskolás fizika könyveket sem ártana átlapozni
-
unrealnoise
senior tag
lol. a WRC 3 pedig nem lett rossz. oké, kicsit gyenge a menü, kicsit gyenge elég sok minden, de pl az FFB köröket ver a GT5-ben vagy a Forza 4-ben lévőre, és a pályaválaszték sem épp gyenge, ez egy igazi rally játék.
GT5-ben pont a napokban órákat rallyztam, és hát nem, nem sokkal gyengébb, már ha gyengébb a WRC 3-ban a fizika. Arról nem beszélve, hogya GT5-el szemben, itt tényleg valódi rally pályák vannak, növényzettel, igazi, telt pályával, nem pedig kibasztak egy aszfaltcsíkot a semmibe, mint a GT5-ben tették.
Jó helyen van ez (a codemasters egy gagyi bohóckodássá varázsolná, rövid ismétlődő pályákkal), mellesleg én pl örültem volna egy next-gen cuccnak WRC 4-ből...
-
Strezi
őstag
Játszott valaki DiRT3-mat és WRC3-mat is? Annó amikor kijött a DiRT3-sokat gondolkodtam, hogy milyen jó lenne ha nálluk lenen a WRC liszensz ...
-
danikollar
őstag
válasz
xenom0rph #17 üzenetére
Valóban! Itt a link!
-
xenom0rph
őstag
Ugye tisztában vagytok vele, hogy a kép elő és egy WRC futamról származik? Én Olaszországra vagy Korzikára tippelek
-
Shodan
őstag
a 3 szerintem nem volt olyan rossz.
De ez a kép biztos hogy nem a játékból van, -
-
.LnB
titán
Ez a játék még az a szint ami nem idegesít fel annyira mint egy rókabőr NFS rész. De azért teljesen felesleges és csak legyint rá az ember.
-
Low Noise
senior tag
Èn örülök neki, hátha kinövi magát a sorozat ès ez már jó lesz. Tulajdonkèppen hisánypótló lenne.
-
fagy53
nagyúr
A kép még nem mond semmit a leendő játékról, az előítéletem viszont annál inkább!
Azt hittem csúnyát buktak a WRC3-al és a padlóra kerültek, tévedtem, nem menekülhetünk, de köszönet nekik, hogy meghagyják a reményt a WRC4 után is, és reménykedhetünk egy modernizált, mai RBR eljövetelében.....ámen! -
A kép 100%, hogy élő, a kocsi tűnik csak számítógépesnek.
-
danikollar
őstag
válasz
Hedgehanter #3 üzenetére
A kép tényleg üt!
-
dunc
nagyúr
minek ?
-
Hedgehanter
őstag
Az a kep nagyon ott van kinezetben..
-
.LnB
titán
A fizikáról nem esik szó, de érthető az előző részekből is kihagyták.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph PC-re, PS3-ra, Xbox360-ra és Vitára is jön a WRC 4, jelentette be a Milestone.
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Call of Duty: Black Ops 6
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Everest / AIDA64 topik
- Linux kezdőknek
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 5 5600X Dobozában
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest