Hirdetés
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Apple MacBook
- Videós, mozgóképes topik
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Milyen notebookot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
XuChi
addikt
válasz
üzenetére
Ez egy elég tág fogalom, hogy ki mitől gamer. Én csak hétvégén tudok játszani, pár órát. Család és munka mellett ennyi időm jut rá. De mikor gyerek voltam (80-90 években), akkor képes voltam a suli után, este 18-tól, hajnali 4-5-ig játszani. Ma már 22 óra kölrül ha nem vagyok az ágyban, összerogyok és alszom ahol éppen vagyok

Szóval lehet valaki attól is gamer, mert a munkába menet a telefonján nyomja a Tetris-t. De az is gamer, akinek a napi 24 órából 16 a játékkal telik
Mint írtam is, nekem heti 3-6 órám jut a játszásra. De ettől még gamernek tartom magamat.Az, hogy sok játékot nem kedvelek annyira, az a miatt is van, hogy elképesztően nagyok az elvárásaim egy egy cím irányába, és elképesztő apróságok miatt vagyok képes azt mondani egy címre, hogy nem játszom vele mert gagyi. De ez már legyen az én hibám

Hogy On is legyek, ha ezt a rózsaszín színvilágot belerakják a Rage-be, és ökörködés irányba fog elmenni, a vérkomoly postap, túlélősdi helyett, akkor nálam ez is kuka lesz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frissítve! Jön a RAGE 2
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Anime filmek és sorozatok
- Battlefield 6
- Arc Raiders
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Yettel topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LEGO klub
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
- IBM TS3200 48-Slot Tape Library (45E1330), 2x LTO-4 FC Tape Drive (35P2510)
- IBM TS3100 Tape Library (3573-L2U), 1x IBM LTO Ultrium 4 FC 4Gb/s Tape Drive (95P5817)-without Tapes
- Nintendo Switch 2 Mario Kart edition Gyári tok Gyárli fólia
- Apple watch Ultra 2 aktiválatlan új 1 év Apple jótállás
- HP Omen
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Apple iPhone 13Pro 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest