Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
Jónak tünik ez kérem. A gépigény legyen szerény és tuti game.
-
Necroman_Mk2
őstag
Nem biztos: a Heroesban is az extra fegyverek csak annyival jobbak, hogy magasabb a Critical esélyük, de az is azt jelenti, hogy (most csak mondok valamit) 4 % helyett 8.
Szerintem itt sem fogják nagyon megszívatni az ingyen játszókat - igaz, boostot biztosan csak pénzért vehetsz. (Az meg már mekkora lenne, ha a két BF játék ugyanazt a fizetőeszközt és ugyanazt a számlát használná.) -
fasirTTT
őstag
na ha ingyé lesz az bőven jó
DLC-ket úgysem veszek -
Archer
őstag
Gondolom az alap fegyvereken kívül ami már valamit ér (G36, MG36, L96, F2000) mind fizetős lesz, sajnos ezekkel ez a baj. Valamit valamiért.
-
X3B6O0X
aktív tag
Én már jelentkeztem is a bétára, hátha...
Ha elfut a gépemen, és tetszik, akkor talán arra is van esélye, hogy egy kicsit abbahagyjam a CoD4-et. -
OnSeT
őstag
Először BattleForge Play4Free-t olvastam, de mint kiderült nem erről szól a cikk.
-
mcmike
őstag
Egy az egyben BF2 újratextúrázva...ennyi...
-
HardRic
addikt
Engem a gépigény érdekel legjobban, laptopon játszanám, ha játszanám.
-
-
Gude
senior tag
Bf2 volt az első gondolatom a cikk után.Majd meglátjuk mi lesz belőle
-
csana
senior tag
Miben lesz ez másabb mint a BF2? A mikrotranzakciótól eltekintve..
-
Dani811
aktív tag
"...mely könnyen felveszi a versenyt akár a legnagyobb konzolos címekkel is."
-
kovsol
titán
szóval ez olyan lesz majd, hogy alapjáték ingyen lesz és csak a DLC kért kell fizetni ?
-
Thome
veterán
Na, ez tetszik. Még jó is kisülhet belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Lexus, Toyota topik
- Könyvajánló
- BestBuy topik
- Elite: Dangerous
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plusz
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest