Új hozzászólás Aktív témák
-
remixboy
tag
szegény,
most látom javítva lett -
kpal
nagyúr
Kár érte ,pedig jók ezek a Samu moncsik.
-
JoeYi
őstag
-
Metalfan
senior tag
Talán egy Dell notin láttam hasonló csíkokat, de az noti tetején volt, nem a képernyőn
-
.bableWes
őstag
én is hasonlo problémával küzködöm, igaz nekem crt és philips is, na meg 7éves de ha oldalba verem akkor vissza jön a kép. nálad nem segit?
esetleg néha-néha nem füstöl vagy ciripelt mint 1 tücske?
-
JoeYi
őstag
gamerkiller, D1Rect: igen van gari
Speed(R), eziskamu: mindenféle módban csinálja, a fényképezés idején pl semmi nem volt rákötve, tehát bemeneti zaj kizárva.
Szerintem vezérlő hiba, bár nem vágom a pontos felépítését, de gondolom az xy mátrixból az x-ért felelős elektrónika haldoklik.
Amúgy másik érdekessége volt, hogy ha nem volt 100%-on a brightness akkor nagy frekis sípoló hangot lehetett hallani, nem zavaróan, de jól érezhetően.
Meglátjuk mi lesz vele, Samsungban én még nem csalódtam, bár még supportjával nem volt dolgom.
-
-
-
eziskamu
addikt
Érdekes, hogy a csíkok nem takarják az OSD-t. Ennél is a bemenetekkel lehet gond. Digitális és Analóg bemeneti módban is csinálja? Lehet csak fixen Digitálisra van állítva, de analógról még működne, de csak tipp.
-
Takemoto
csendes tag
Szép, igazi post-modern alkotás lenne, ha kitennéd a falra
Részvétem amúgy, ha van gari, akkor vidd vissza a boltba. Nekem épp a szervizben van a Samu 2053BW monitorom. A bemenetekre adott jelekre nem reagál. Valami kif*ngott benne -
Van gari?
-
au.
ezt mi lelte?
-
sagesz93
addikt
Előfordul.
nemhiába van LG-m -
Móci
addikt
Jól néznek ki azok a csíkok...
Kár szegényért.
-
gamerkiller
senior tag
Az a kemény nem a kék haj!
Garancia?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan Apple Watch Series SE 2.gen GPS 40mm csillagfény alumíniumtok Apple
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple
- JBL Bar 800 Pro 5.1.2 Hangprojektor
- új bontatlan Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 1 év garancia
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Keresünk dokkolókat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest