- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Everest / AIDA64 topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
joeetm
tag
Próbáltam igényesen festeni, a fedlapot 3 lépésben csiszoltam, 180-320-800as papírral, a kijelző keretet és a palmrestet pedig csak 800-assal, erre ment 2 rétegben műanyag alapozó, utána pedig 2 réregben a sárga festék (a ThinkPad logók, illetve matricák helyei természetesen kimaszkolva).
Vannak még rajra hibák, illetve nem is lett teljesen egyenletes, de ez főleg próba volt.
A festéket azt nem tudom most pontosan milyen, akril festék és a hozzá való alapozó műanyagra.
Nem napi használatra van a gép, inkább csak 1-2 retro játékra, illetve mostmár dísznek. Tartós használatra valószínűleg lakk is kellene hozzá, és még úgyis kérdéses lenne a használhatósága.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Akik a Fehéret szeretik! Itt a WHITE Setup! Akár kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest